Damklänning i t-shirt med passform Puma ESS

Damklänning i t-shirt med passform Puma ESS

Börjar på: 428,50 kr

329,82 kr

-23%
Ha en sportig och elegant stil med denna t-shirtklänning för damer från Puma ESS. Bekväm och trendig, det perfekta valet för alla tillfällen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

329,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damklänning i t-shirt med passform Puma ESS

Upptäck den figursydda t-shirtklänningen för damer Puma ESS, ett måste i damgarderoben för en sportig och trendig stil. Designad av det kända märket Puma, kombinerar denna klänning komfort, kvalitet och modernitet för att följa dig i alla dina aktiviteter.

Med sin smala passform framhäver klänningen din figur samtidigt som den ger dig optimal rörelsefrihet. Det mjuka, stretchiga tyget omfamnar dina former som en andra hud. Den runda halsen och de korta ärmarna ger detta sportiga plagg en feminin touch.

Oavsett om du sportar, promenerar på stan eller kopplar av hemma så är Puma ESS figurnära t-shirtklänning din allierade. Dess mångsidighet gör den till ett viktigt plagg i din garderob, som du enkelt kan kombinera med sneakers för en avslappnad look eller sandaler för en mer chic look.

Som ett ikoniskt sportklädesmärke lägger Puma stor vikt vid kvaliteten på sina produkter. Den figursydda t-shirtklänningen från Puma ESS är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och bekväm. Så du kan bära den under lång tid utan att oroa dig för att den ska tappa formen eller färgen.

Klänningen finns i en rad olika storlekar som passar alla kroppsformer och finns även i en sober, elegant svart färg. Den tidlösa nyansen är perfekt för alla tillfällen och smälter lätt in i resten av din garderob.

Förutom att den är praktisk och estetiskt tilltalande förmedlar Puma ESS fitted t-shirt dress varumärkets värderingar: dynamik, prestanda och att pressa sig själv till det yttersta. När du bär den är du redo att ta dig an alla utmaningar, oavsett om det är ett intensivt sportpass eller en hektisk dag.

Oavsett om du är en fashionista eller en sportentusiast kommer Puma ESS t-shirtklänning med passform att övertyga dig med sin moderna stil och oklanderliga kvalitet. Så lägg till den i din samling redan nu. Med Puma kommer du alltid att vara redo att ta dig an världen med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 848349-96
Färg orkidéskugga
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Kort