Regnjackor för damer - Kway, vind- och vattentäta

Regnjackor för kvinnor är den nya modebesattheten! Upptäck vårt urval av regnjackor för kvinnor i vår kategori jackor och rockar. En elegant och smart look i mackintosh, att matcha medautres modekläder för kvinnor att shoppa online på Made In Paradis!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mackintoshes: oumbärliga för att klara regn och kyla

Vädret kan vara mycket ombytligt under olika årstider, och det är viktigt att vara förberedd på oväntade väderförhållanden. För att hålla sig skyddad är det en bra idé att vara utrustad med en trendig lång regnjacka med en huva för att gå ut. Kvalitetsmodeller kan erbjuda både regn- och köldskydd. När regn och kyla kombineras är det också mycket praktiskt att ha en parka eller en vindjacka.

Lång regnjacka: ett trendigt plagg i din garderob

Vår kollektion av windbreakers är perfekt för att följa med dig i ditt dagliga liv eller för dina stunder av avkoppling. Med sin enkla skötsel och lätta vikt kommer du snabbt att uppskatta dem. Gör ett statement med en vattentät jacka. Briljera vid varje tillfälle. Vi erbjuder många märken: adidas, Helly Hansen, Napapijiri, Peak Mountain, Reima, Superdry, Urban Classics...

En mackintosh som skyddar dig mot regn

imperméable är det perfekta tillbehöret för att hålla sig borta från regnet när du behöver gå ut. Den håller dig torr när du är aktiv, promenerar eller cyklar. Det finns många modeller av regnjackor som kombinerar skydd och stil. På Made In Paradis kan du hitta den mackintosh som passar din stil, med en mängd olika färger, storlekar och skärningar. Vi erbjuder vattentäta jackor med dragkedja eller knäppning, tillverkade av kvalitetspolyester. Mellan klassisk skärning och oversize är våra vattentäta jackor andningsbara och bekväma. För långvarig användning, undvik strykning och torktumling. Vi erbjuder också nya, moderna och slitstarka modeller som passar alla former och storlekar. Välj dina drömmars mackintosh efter din personliga smak.