Trendiga damkappor, damparkas till bästa pris

När kylan kommer kan du skydda dig med en jacka eller k appa för dam. I vår klädkategori kan du upptäcka vår breda kollektion av damjackor till de bästa priserna och matcha dem medautres artiklar som du shoppar online!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vilka är de varmaste kapporna?

De varmaste vinterrockarna är de som erbjuder en elegant stil och optimalt skydd mot kyla. Vinterrockar för kvinnor är ett utmärkt alternativ, med långa, slimmade modeller som är mycket bekväma. Matelassé-rockar är också mycket populära. För vissa modeller är dessa kappor lätta och enkla att bära. Men för dem som vill ha en mer elegant look court, finns det också korta vinterrockar som inte offrar värme för mode.

Hur matchar du din kappa med resten av din outfit?

För att matcha din kappa måste du ta hänsyn till de plagg du bär tillsammans med den. Den kan till exempel kombineras med en skinnjacka under , med dressade byxor för en elegant lookgant , eller med sneakers för en avslappnad look. Booties och stövlar är också ett bra alternativ för kallare dagar. Om du bär en mer avslappnad kappa kan du kombinera den med en mysig tröja och loafers.

En damkappa för alla tillfällen look

En damkappa kan göra hela skillnaden för en komplett look. Det finns många olika stilar som passar alla tillfällen och smaker.

För en avslappnadlook, välj en kappa i mjuk ull eller fuskpäls, som ger en touch av värme och komfort till dina avslappnade outfits. Om du föredrar en sportigare look kan en kappa med huva eller fleecefodring vara den perfekta lösningen.

För en mer sofistikerad look look är en lång ull kappa ett bra valgant som håller dig varm hela dagen. Du kan också välja en läderrock, som ger en avslappnad look touch till alla formella outfits.

Om du föredrar en mer originell stil är rockar med djurmönster ett djärvt alternativ som ger personlighet till alla look. Slutligen är långa duffelrockar eller trenchcoats eleganta och praktiska för kallare dagar.

Oavsett din smak och dina behov är en damrock ett viktigt val för att komplettera alla look.

Damrockar - snitt och färger

Vilken är din nästa damrock, court eller lång, varm eller lätt? Vintern ram är säsongen för smala, vadderade dunjackor, men aviator- eller bomberjackan är också mycket trendig. För en elegant och tidlös look, välj en officersrock port e med smala jeans och öppna stövlar, eller en morgonrock med en färgglad basker. Om du gillar huvor, tveka inte att välja en sportig stil. Svart är en klassisk färg, men vintern välkomnar också indigo, lila och karmin. På sommaren är pastellfärger, orange och khaki populära för trenchcoats, vindjackor och jackor.