Behåar och underkläder för kvinnor running

Hitta Made in Paradis urval av behåar och underkläder från running för kvinnor från de största märkena till de bästa priserna!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Oavsett om du vill göra running , eller seanser de fitness eller crossfit är valet av behå och underkläder mycket viktigt. Den point viktiga är din komfort under ansträngningen, oavsett om det gäller behå eller underkläder är det viktigt att ta rätt storlek. För om du är för trång i dem, eller om de är för stora, kommer du snabbt att hindras i dina rörelser och du kommer att prestera mindre bra och vara mindre bekväm under ditt pass.

Hur du väljer en sport-bh för kvinnor running

Premier point styrkan hos sport-bh:n, oavsett om det gäller running, fitness eller crossfit, är det bröststöd som textilen erbjuder. Och bröststöd är inte bara en detalj, eftersom bröstets vikt under ett sportpass lätt kan femdubblas! Bysthållaren hjälper till att begränsa bröstkorgens rörelser med 75%. Så det är dags att lämna din gamla sport-bh i skåpet och byta till bysthållaren.

Men även här har vi några tips som hjälper dig att få ut det mesta av ditt val av behå. Det är viktigt att kontrollera varje märkes storleksguide för att hitta den behå som är rätt för dig. En behå som är lite för tight eller för bred kommer att vara kontraproduktiv. Om du letar efter en behå med en nykter och klassisk design, bör du titta på Adidas . De blir mycket lättare att matcha med dina legging eller sportshorts. Om du däremot letar efter en behå som är mer originell och färgad, ska du titta på Reebok . Och när du har matchat din bh med legging behöver du bara matcha den med running eller dina sportskor.

Hur väljer man running underkläder för kvinnor?

Precis som med behån bör du tänka igenom valet av underkläder för att få de bekvämaste och mest optimala underkläderna för dina sportaktiviteter, oavsett om det gäller running eller fitness och crossfit. Premierstrong > Det viktigaste att tänka på är underklädernas material. Även om bomull verkar vara ett trevligt och bekvämt material att bära på en daglig basis, kommer bomull inte att vara det bästa alternativet för fysisk ansträngning eller sportaktiviteter. Bomull absorberar svett och erbjuder ingen lösning som andas. Omvänt finner vi denna egenskap hos en andningsbar textil med polyester eller mikrofiber som erbjuder optimal svettavledning.

Det andra området att tänka på är att hitta rätt storlek. Underkläder som andas garanterar inte att du kan röra dig bekvämt. Om produkten är för liten eller för bred kommer du att känna motstånd och obehag när du rör dig. Det är viktigt att använda storleksguiderna och hitta den perfekta storleken för din kroppsform.

Sista saken att tänka på är de sista detaljerna, oavsett om du väljer boxer, shorties eller knickers, se till att sömmarna är trippelsydda. Med denna tillverkningsprocess kommer du inte att känna sömmarna i tyget. En annan finish att hålla utkik efter är midjebandet. Vi rekommenderar att du väljer ett elastiskt midjeband för större rörelsefrihet.

Som du kan se, oavsett om du letar efter en behå eller underkläder för din sport, är deras val inte trivialt och du måste ställa dig själv de rätta frågorna. På vår sida hittar du vårt urval till de bästa priserna!