Långa kjolar för kvinnor till bästa pris - Vårt urval

På Made In Paradis kan du upptäcka vårt utbud av kjolar för alla kroppsformer till ultra förmånliga priser! Matcha kjolarna med dina favoriter i garderoben eller shoppa i vår klädkategori.

Fler filter

Fallande ordning

På Made In Paradis kan du upptäcka vårt utbud av kjolar för alla kroppsformer till ultra överkomliga priser!

Du kan välja mellan en rad olika kjolstilar, inklusive hög midja, låg midja och plusstorlekar. Om du är ute efter en chic stil kan du välja en kort svart kjol eller en sammetskjol. För en strandig eller bohemisk stil look kan du välja en plisserad kjol, en lång tyllkjol eller en blommig kjol. Långa kjolar är flytande och romantiska, de flyter och följer kroppens rörelser för en graciös look.

Vilken kroppsform är rätt för en lång kjol?

Här är några tips för att välja rätt långkjol för dig. Om du är lång är en lång kjol ett utmärkt val för att visa upp din figur. Om du är liten ska du välja en midikjol som går under knäet. Om du har en smal midja eller lite kurvor runt höfterna ska du i stället välja en lätt, böljande långkjol i viskos eller polyester. När det gäller färger är svart, bordeaux, mörkgrön och marinblå de bästa valen för en smalare figur. Om du vill dra uppmärksamheten till dina ben ska du välja en lång kjol med tryck, antingen ljus eller med ett stort mönster. När det gäller längden, välj en kjol strax ovanför hälen och välj ett resårband i midjan så att du lättare kan kontrollera längden.


Vilken typ av topp ska man bära till en lång kjol?

Om du letar efter en topp att bära till en lång utsvängd eller veckad kjol finns det flera alternativ att överväga beroende på kjolens färg, längd och stil.

Till en svart utsvängd eller veckad maxikjol kan du välja en enfärgad topp för en klassisk look elegant. En vit blus, en svitsig svart topp eller ett silkeslinne får kjolen att sticka ut och framhäver din midja. Du kan också leka med färger för att ge din outfit en färgklick och välja en topp i ljusa eller pastellfärger, beroende på vad du föredrar.

Om du letar efter en topp till en veckad eller utsvängd lång kjol i färg eller tryck, kan du välja en topp i enklare färg för att inte överdriva din outfit. Om du är ute efter en mer avslappnad stil kan du välja en vit t-shirt i bomull eller en tröja med polokrage.

Hur man bär en lång kjol

Här är några modetips för att sätta ihop en outfit med din långa kjol. För en elegant och sofistikerad look, välj en lång kjol noire split, i voile transparent eller bomull. Till vardags väljer du basfärger som grått, beige, grädde och alla nyanser av blekt rose, som du enkelt kan kombinera med en topp med tryck. Figursydda toppar är att föredra och du kan stoppa ner dem i din långa vita kjol. På vintern kan du kombinera din långa kjol med en finstickad tröja , tjocka strumpbyxor och ankelstövlar med låga klackar. En halvlång kappa port är mycket elegant till denna typ av outfit. På sommaren är espadrilles och sandaler ett perfekt komplement till din långkjol. Om du vill visa upp din romantiska sida, välj en lång vit bohemisk chic kjol och en jeansjacka.