Underhållsprodukter Sneakers - Underhåll och rengöring av dina trainers

Hitta skötselprodukter för din Sneakers. Underhåll och rengör dina trainers med Crep Protect produkter.
Fler filter

Fallande ordning

Vårda och rengör dina damskor med våra produkter Crep Protect

Träningsskor, särskilt de av hög kvalitet, behöver regelbunden vård för att behålla sitt utseende och sin hållbarhet. Crep Protect erbjuder en rad produkter som är särskilt utformade för att rengöra och skydda träningsskor.

Crep Protect är ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa skötselprodukter för sneakers. Här är en presentation av de bästa skötselprodukterna för sneakers från varumärket Crep Protect:

 1. Crep Protect Spray: Denna impregneringsspray är en av varumärkets flaggskeppsprodukter. Den skyddar din sneakers mot fläckar och vatten tack vare sin unika hydrofoba teknik. Den är lämplig för en mängd olika material, inklusive mocka, nubuck, läder och canvas.

 2. Crep Protect Cure: Det ultimata rengöringskitet, som innehåller en rengöringslösning, en premiumborste och en mikrofiberduk. Rengöringslösningen, som består av 98 % naturliga ingredienser, tar effektivt bort smuts och fläckar utan att skada din sneakers.

 3. Crep Protect Rengöringsservetter : Dessa rengöringsservetter är idealiska för snabb rengöring på resande fot. De är dubbelsidiga, med en mjuk sida för ömtåliga ytor och en strukturerad sida för att ta bort envisa fläckar.

 4. Crep Protect Radergummi: Radergummit är särskilt utformat för rengöring av mocka sneakers och nubuck. Det tar bort fläckar och märken utan att använda vatten eller kemikalier.

 5. Crep Protect Platta skosnören: Ersättningsskosnören av hög kvalitet, finns i en rad olika storlekar och färger för att passa olika modeller av sneakers.

 6. Crep Protect Pill: Dessa deodoriserare är utformade för att hålla dina sneakers fräscha och luktfria. Sätt bara in dem i skorna efter varje användning för att neutralisera lukt.

 7. Crep Protect Rain & Stain Barrier: Denna spray skyddar din sneakers från väder och fläckar genom att skapa en stark barriär. Den kan användas på de flesta material, inklusive läder, mocka, nubuck och canvas.

 8. Genom att använda dessa skötselprodukter från sneakers Crep Protect kan du bibehålla utseendet och hållbarheten på dina skor samtidigt som du skyddar dem mot väder och vind. Var noga med att följa tillverkarens anvisningar för korrekt användning och applicering av varje produkt.

  Steg-för-steg-guide för underhåll och rengöring av dina skor sneakers

  Här är en steg-för-steg-guide till hur du underhåller och rengör dina sneakers med Crep Protect produkter:

  1. Förbered skorna: Ta bort skosnörena från skorna och skaka dem för att avlägsna smuts på ytan. Använd vid behov en tandborste för att få bort skräp som fastnat i små skrymslen och vrår.

  2. Använda rengöringsmedlet Crep Protect: Blanda rengöringsmedlet Crep Protect med varmt vatten i en skål enligt tillverkarens anvisningar. Doppa borsten Crep Protect i lösningen och skaka av överflödigt vatten.

  3. Borsta skorna: Gnugga försiktigt borsten över de smutsiga delarna av skorna och se till att inte skada de ömtåliga materialen. Glöm inte att även rengöra sulorna och autres delar som kommer i kontakt med marken.

  4. Skölj skorna: Använd en ren, fuktig trasa för att ta bort skum och smuts från skorna. Skölj borsten under rinnande vatten för att avlägsna smuts och rester av rengöringsmedel.

  5. Torka skorna: Låt skorna lufttorka på en väl ventilerad plats, på avstånd från direkt solljus och värmekällor. Lägg dem inte i torktumlare eftersom de då kan skadas.

  6. Skydda skorna: När skorna är torra kan du spraya dem med Crep Protect impregneringsspray för att skydda dem mot fläckar och vatten. Var noga med att följa tillverkarens anvisningar för korrekt applicering.

  7. Byt ut skosnörena: Byt ut de rena och torra skosnörena i skorna. Om skosnörena är mycket smutsiga kan du handtvätta dem med mild tvål och ljummet vatten och sedan låta dem lufttorka.

  8. Regelbunden skötsel: För att hålla dina sneakers i gott skick ska du upprepa dessa steg regelbundet beroende på hur du använder dina skor. Rengör dem oftare om du ofta går på smutsiga eller leriga ytor.

  9. Genom att följa dessa steg och använda Crep Protect produkter kan du bevara utseendet och hållbarheten hos dina träningsskor och hålla dem i gott skick i många år framöver.