Sandaler för kvinnor Gioseppo Leskovic

Sandaler för kvinnor Gioseppo Leskovic

Börjar på: 1 040,02 kr

779,98 kr

-25%
Välj stil med Gioseppo Leskovic damsandaler - en touch av mode från Gioseppo för din garderob.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 040,02 kr

779,98 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Gioseppo Leskovic

Damsandaler från Gioseppo Leskovic är ett måste i sommar! Med sin eleganta design och oöverträffade komfort är de perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en promenad på stan eller en dag på stranden.

Varumärket Gioseppo är känt för sina kvalitetsskor, och dessa sandaler är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Den mjuka gummisulan ger perfekt grepp för säkra promenader, medan den justerbara remmen säkerställer en perfekt passform för varje fot.

Sandalernas design är både enkel och elegant. Ovandelen i äkta läder är utsmyckad med metalldetaljer som ger en sofistikerad touch till helheten. Sandalernas öppna form gör att fötterna kan andas, vilket gör dem till ett perfekt val för varma sommardagar.

Dessa sandaler är speciellt designade för kvinnor, med fokus på detaljer för att möta deras specifika behov. De är lätta och bekväma, vilket gör dem idealiska för vardagsbruk. De kan bäras med en ledig outfit för en avslappnad look, eller med en elegant klänning för en speciell kväll.

Oavsett om du letar efter ett par nya sandaler för att komplettera din garderob, eller vill ge bort en present till en vän eller älskad, är Gioseppo Leskovic damsandaler det perfekta valet. De finns i en rad olika storlekar som passar alla kvinnor, och deras överlägsna kvalitet gör dem till en varaktig investering.

Missa inte chansen att köpa dessa bekväma och snygga sandaler. De kommer att vara med dig hela sommaren och ge dig tidlös stil med varje steg. Så gå vidare och lägg till Gioseppo Leskovic damsandaler till din skosamling just nu! Du kommer inte att ångra det.

Mer information

Varumärke Gioseppo
Tillverkarens SKU 71180-P-FUXIA
Färg Fuxia
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen