Baddräkt för kvinnor Puma Evostripe

Baddräkt för kvinnor Puma Evostripe

Börjar på: 360,16 kr

273,48 kr

-24%
Dambaddräkten Puma Evostripe: stil, komfort och prestanda i ett. Ett måste för alla idrottande kvinnor. Upptäck den nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 360,16 kr

273,48 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt för kvinnor Puma Evostripe

Puma Evostripe baddräkt för damer är det perfekta valet för alla aktiva kvinnor som letar efter sportkläder som är både funktionella och snygga. Denna baddräkt är designad av det kända märket Puma och kombinerar perfekt prestanda och elegans för att följa med dig i alla dina sportaktiviteter.

Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna skjorta exceptionell komfort samtidigt som den är slitstark för långvarig användning. Tekniken Evostripe från Puma garanterar optimal rörelsefrihet tack vare den ergonomiska, åtsittande passformen. Så att du kan träna utan begränsningar och ge ditt bästa.

Designen på Puma Evostripe dambaddräkt är både modern och feminin. Dess ljusa färg och rena linjer kommer att förbättra din figur, så att du kan sticka ut på planen eller i gymmet. Dessutom ger den ikoniska Puma -logotypen på bröstet en extra touch av stil samtidigt som den förstärker produktens äkthet.

Förutom att vara bekväm och snygg är den här tröjan också funktionell. Materialet andas och transporterar bort svett så att du håller dig torr och bekväm under de mest intensiva träningspassen. Dessutom håller det lättviktiga materialet dig sval även i varmt väder.

Damtröjan Puma Evostripe är ett mångsidigt plagg som passar för alla sportaktiviteter, oavsett om det handlar om löpning, fitness, yoga eller tennis. Den eleganta designen gör den också till ett perfekt val för avslappnade utflykter eller avkopplande dagar.

Kort sagt, Puma Evostripe dambaddräkt är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera prestanda, komfort och stil. Oavsett om du är en erfaren idrottare eller en nybörjare som letar efter sportkläder av hög kvalitet, kommer denna simdräkt att uppfylla alla dina förväntningar. Så unna dig denna mångsidiga och trendiga sportdräkt som håller dig i toppform!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 673066-88
Färg granola
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Evostripe