Träningsskor för kvinnor Puma Mayze Thrifted

Träningsskor för kvinnor Puma Mayze Thrifted

Börjar på: 1 469,13 kr

1 101,84 kr

-25%
Upptäck den unika stilen på Puma Mayze Thrifted sneakers för kvinnor. Lägg till en trendig touch till din look med kvaliteten från varumärket Puma.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

1 101,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Puma Mayze Thrifted

Upptäck Puma Mayze Thrifted damskor, en riktig blandning av retro och modern stil för kvinnor som letar efter en mångsidig och bekväm sko. Med sin 90-talsinspirerade design erbjuder dessa sneakers en unik estetik som kommer att sticka ut i din garderob.

Varumärket Puma är välkänt för sina kvalitetsprodukter, och dessa sneakers är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och hållbara, samtidigt som de ger optimal komfort för dina fötter. Så du kan gå hela dagen utan att känna dig trött.

Skorna Mayze Thrifted är speciellt utformade för kvinnor, med en skärning och passform som formar sig efter dina fötter. Yttersulan i gummi ger exceptionellt grepp, vilket gör dem idealiska för alla dina dagliga aktiviteter, oavsett om du ska till jobbet, shoppa eller bara gå runt på stan.

Den neutrala färgen och snygga designen gör dem till en mångsidig sko som kan bäras till både vardagliga och dressade outfits. De är perfekta för alla stilar och tillfällen. Du kan bära dem med jeans och en T-shirt för en avslappnad look look, eller med en klänning för ett speciellt tillfälle.

Förutom att vara snygga och bekväma är Puma Mayze Thrifted sneakers också ett etiskt val. De är tillverkade av återvunnet material och är perfekta för kvinnor som vill stödja ett mer hållbart och ansvarsfullt mode. Så du kan vara moderiktig och göra något för miljön på samma gång.

Så vänta inte längre, unna dig dessa damskor Puma Mayze Thrifted för en unik och trendig look. De kommer att vara de perfekta följeslagarna för alla dina dagliga äventyr. Missa inte detta tillfälle att komplettera din skosamling med en modell som är både snygg och bekväm. Beställ dina nu och skäm bort dig själv!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 389861-02
Färg varm vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Lifestyle