Damtröja med huva och dragkedja Ragwear Paya

Damtröja med huva och dragkedja Ragwear Paya

Börjar på: 918,08 kr

688,53 kr

-25%
Huvtröja med dragkedja för damer Ragwear Paya: garanterad komfort och stil för fashionistas som vill ha kvalitet!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 918,08 kr

688,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damtröja med huva och dragkedja Ragwear Paya

Ragwear Paya huvtröja med dragkedja för kvinnor är ett måste för alla fashionistas som bryr sig om komfort och stil. Denna sweatshirt är designad av Ragwear, ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa och trendiga kläder, och är speciellt framtagen för kvinnor.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och känns mjuk och skön så fort du tar på dig den. Den justerbara huvan ger extra skydd mot väder och vind och håller dig varm och torr samtidigt som du ser snygg ut.

Dragkedjan ger sweatshirten en modern och praktisk touch. Du kan bära den öppen för en avslappnad look eller stänga den för en mer sofistikerad look. Noggrann finish och subtila detaljer, som den broderade Ragwear -logotypen på bröstet, ger den här sweatshirten en touch av finess.

Hoodien med dragkedja för damer från Ragwear Paya finns i en rad färger och storlekar som passar alla och är ett måste i garderoben. Kombinera den med avslappnade jeans för en dag på stan eller med en kjol för en utekväll med vännerna.

Denna sweatshirt är inte bara bekväm och snygg, den är också etiskt tillverkad. Ragwearengage använder hållbara material och respekterar arbetstagarnas rättigheter, vilket gör den till ett etiskt och ansvarsfullt val för din garderob.

Lägg till en touch av stil och komfort till din outfit med zip-up hoodie för kvinnor Ragwear Paya. Ett perfekt val för moderna kvinnor som är medvetna om sin påverkan på miljön. Beställ din nu och komplettera din look garderob med denna trendiga och etiska sweatshirt.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-30034-6018
Färg sand
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1