Kort, vändbar, ärmlös dunjacka för kvinnor Only Onlricky otw

Kort, vändbar, ärmlös dunjacka för kvinnor Only Onlricky otw

Börjar på: 550,80 kr

341,45 kr

-38%
Möt vintern med stil i Only Onlricky otw kort vändbar ärmlös dunjacka för damer. Ett måste den här säsongen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,80 kr

341,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort, vändbar, ärmlös dunjacka för kvinnor Only Onlricky otw

Den korta vändbara ärmlösa dunjackan för kvinnor från Only Onlricky otw är den perfekta blandningen av stil, komfort och mångsidighet. Denna dunjacka är designad av märket Only och är speciellt skapad för moderna, vågade kvinnor.

Dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material och ger en ojämförlig känsla av mjukhet och värme. Den är perfekt för svala höst- och vinterdagar och kan enkelt bäras med olika outfits för att skapa en mängd olika looker.

Den verkliga fördelen med denna dunjacka är att den är vändbar och erbjuder två stilar i ett och samma plagg. Å ena sidan har den en klassisk enfärgad färg som kan matchas med vilken outfit som helst. Å andra sidan har den ett trendigt mönster som ger din outfit en touch av fantasi. Med denna vändbara dunjacka behöver du inte välja mellan komfort och stil.

Den är ärmlös och perfekt att kombinera med en tröja eller sweatshirt under kallare dagar, eller som den är under mildare dagar. Den korta skärningen på dunjackan met förstärker den feminina silhuetten och ger en modern touch till din look.

Oavsett om du är på väg till jobbet, en kväll ute med vänner eller bara en promenad på stan, kommer denna ärmlösa dunjacka att vara din modeallierade. Med sin eleganta design och oklanderliga kvalitet kommer den snabbt att bli ett måste i garderoben.

Tveka inte att lägga till Only Onlricky otw women's short reversible sleeveless down jacket till din samling idag. Dess mångsidighet, komfort och stil gör den till det perfekta valet för kvinnor som letar efter en praktisk, modern dunjacka. Beställ den idag och låt dig förföras av dess kvalitet och unika design.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15245572-3770472
Färg silverfoder
Färg Silver
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)