Ärmlös dunjacka för kvinnor Only Onldemy otw

Ärmlös dunjacka för kvinnor Only Onldemy otw

Börjar på: 734,44 kr

285,01 kr

-61%
Ärmlös värme för kvinnor med dunjackan Only Onldemy otw, ett måste från Only.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,44 kr

285,01 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ärmlös dunjacka för kvinnor Only Onldemy otw

Only Onldemy otw ärmlös dunjacka för damer är det perfekta vinterplagget för moderna, aktiva kvinnor. Dunjackan är designad av Only och är både snygg och funktionell.

Dunjackan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är lätt men har utmärkt värmeisolering som håller dig varm även i kallt väder. Den ärmlösa designen gör den också till ett perfekt val för övergångsdagar eller utomhusaktiviteter som kräver stor rörelsefrihet.

Dunjackans slim fit met framhäver den feminina silhuetten samtidigt som den är bekväm att bära. Med sin tvåvägsdragkedja ger den extra flexibilitet för en perfekt passform enligt dina önskemål.

Den tidlösa, mångsidiga stilen gör den till ett oumbärligt tillskott i vintergarderoben. Oavsett om det är för en dag på stan eller en fjällresa är Only Onldemy otw dunjacka den perfekta följeslagaren för att hålla dig varm och torr samtidigt som du håller dig snygg.

Så vänta inte längre och köp denna ärmlösa dunjacka för damer från Only Onldemy otw för att göra dig redo för vintern med stil och komfort. Den finns i en mängd olika färger som passar alla smaker och är ett måste för alla stilmedvetna och komfortmedvetna kvinnor.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15220376-4034047
Färg Mulch
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)