Jeans för kvinnor Lee Carol

Jeans för kvinnor Lee Carol

Börjar på: 1 101,23 kr

814,14 kr

-26%
Tidlös stil och oöverträffad komfort, upptäck jeans Lee Carol av Lee. Perfekt för alla kvinnor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,23 kr

814,14 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jeans för kvinnor Lee Carol

jeans Lee Carol är ett måste för varje kvinnas garderob. Dessa jeans tillverkas av det kända varumärket Lee och är designade för att framhäva den kvinnliga figuren samtidigt som de erbjuder optimal komfort.

Med sin smala passform och högkvalitativa tyg är dessa jeans både snygga och slitstarka. De är perfekta för en avslappnad vardag look, men kan också enkelt kläs upp för ett speciellt tillfälle.

Den tidlösa designen på dessa jeans gör dem till ett mångsidigt val för alla kvinnor. Med sin klassiska mörkblå färg är de lätta att kombinera med vilken topp eller accessoar som helst. Den smickrande höga midjan framhäver dessutom dina kurvor och ger dig en elegant silhuett.

Lee Carol jeans för kvinnor är tillverkade av slitstarka material av hög kvalitet och är byggda för att hålla länge. Deras skärning och tyg är utformade för att tåla dagligt slitage och för att hålla sig i perfekt skick tvätt efter tvätt.

Oavsett om du är en denimentusiast eller bara letar efter ett par nya kvalitetsjeans att lägga till i garderoben är jeans women's Lee Carol ett perfekt val. De finns i en mängd olika storlekar som passar alla kroppsformer och passar för alla tillfällen.

Kort sagt, jeans Lee Carol för dam är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Med sin smickrande passform och oklanderliga kvalitet kommer de snabbt att bli en självklarhet i garderoben. Så passa på och unna dig dessa måste-ha jeans från Lee redan idag.

Mer information

Varumärke Lee
Tillverkarens SKU 112106784
Färg Mitt i Soho
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)