Jeans för kvinnor Lee Ivy

Jeans för kvinnor Lee Ivy

Börjar på: 1 101,23 kr

859,56 kr

-22%
Lee Ivy jeans för kvinnor: perfekt passform, tidlös stil. Unna dig ett måste från märket Lee.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,23 kr

859,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jeans för kvinnor Lee Ivy

Letar du efter jeans som kombinerar stil och komfort? Leta inte längre, för vi har den perfekta lösningen för dig: Lee Ivy damjeans från Lee. Dessa jeans är speciellt designade för kvinnor, med ett elegant snitt och högkvalitativa material.

Jeansen Lee Ivy är perfekta för alla tillfällen, från en avslappnad dag på stan till en elegant kväll ute. Deras klassiska, tidlösa design gör dem till ett måste i din garderob. Du kan bära dem med en skjorta för en avslappnad look, eller med en blazer för en elegantare look.

Dessa jeans är tillverkade av det kända märket Lee och är resultatet av en perfekt kombination av kvalitet och stil. Den använda denimen är slitstark och bekväm, vilket gör dem till ett perfekt val för vardagskläder. Dessutom kommer den smala passformen att framhäva dina feminina kurvor på ett smickrande sätt.

Damjeansen från Lee Ivy finns i en mängd olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Oavsett om du är kort, lång, smal eller kurvig hittar du säkert din perfekta passform i vårt breda urval. Dessutom är Lee känt för sina exakta storlekar, så du kan vara säker på att jeansen kommer att passa dig perfekt.

Förutom att vara bekväma och snygga är damjeans från Lee Ivy också mycket praktiska. Med fram- och bakfickor kan du enkelt förvara småsaker som din telefon eller plånbok. Dessutom är de lätta att ta hand om och tvätta, vilket gör dem till ett praktiskt val för din garderob.

Så vänta inte längre med att lägga till Lee Ivy damjeans till din kollektion. Med sin överlägsna kvalitet och tidlösa stil är de det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter ett par mångsidiga, trendiga jeans. Beställ nu och upptäck varför Lee Ivy damjeans är en favorit bland kvinnor över hela världen.

Mer information

Varumärke Lee
Tillverkarens SKU 112107394
Färg svart sköljning
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)