Stringtrosor för kvinnor Triumph Tempting Sheer

Stringtrosor för kvinnor Triumph Tempting Sheer

Börjar på: 183,65 kr

160,75 kr

-12%
Förstärk din kvinnlighet med Triumph Tempting Sheer string, designad med mjuk tyll för en smidig och elegant passform under dina åtsittande kläder.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 183,65 kr

160,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stringtrosor för kvinnor Triumph Tempting Sheer

Triumph Tempting Sheer g-string från Triumph är ett måste för alla kvinnor som söker komfort och sensualitet. Stringtrosan är utformad för att framhäva kvinnliga kurvor och är en riktig förförelsetillgång.

Stringtrosan är tillverkad av högkvalitativa material och kombinerar mjukhet, lätthet och motståndskraft för optimal komfort hela dagen. Det skira spetstyget ger din outfit en touch av sensualitet och femininitet. Dessutom gör den eleganta designen att den passar perfekt att bära under alla plagg.

Stringtrosan för kvinnor Triumph Tempting Sheer har också en perfekt passform som formar sig efter kroppen utan att trycka ihop eller snöra åt. Den är idealisk för aktiva kvinnor som vill känna sig bekväma i sina rörelser.

Förutom att vara bekväm och snygg är den här stringtrosan också praktisk tack vare sin omsorgsfulla finish. De diskreta platta sömmarna förhindrar märken på huden och gör den osynlig under åtsittande kläder. Dessutom ger det elastiska midjebandet optimalt stöd utan att snöra åt.

Stringtrosan Triumph Tempting Sheer finns i olika storlekar och färger och anpassar sig till alla kroppsformer och stilar. Oavsett om du bär den varje dag eller vid speciella tillfällen, kommer den att få dig att se ut som bäst och ge dig en touch av glamour och femininitet.

Så tveka inte längre och låt dig frestas av denna string för kvinnor Triumph Tempting Sheer, ett måste i din underklädeslåda. Beställ den nu och upptäck komforten, kvaliteten och elegansen hos varumärket Triumph. Perfekt för alla kvinnor som vill känna sig vackra och självsäkra varje dag.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10215943-7572
Färg dekadent choklad
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen