Stringtrosor med hög midja för kvinnor Triumph Tempting Sheer

Stringtrosor med hög midja för kvinnor Triumph Tempting Sheer

Börjar på: 176,05 kr

149,11 kr

-15%
Gör ett stilsäkert statement med denna stringtrosa med hög midja för damer Triumph Tempting Sheer, en klassisk modell i mjuk tyll som ger en mjuk silhuett under kläderna.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 176,05 kr

149,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stringtrosor med hög midja för kvinnor Triumph Tempting Sheer

Upptäck komfort och elegans med denna string för kvinnor med hög midja Triumph Tempting Sheer. Dessa underkläder är designade av det kända varumärket Triumph och är ett måste för alla kvinnor som vill ha stil och kvalitet. Med sin höga midja formar den sig perfekt efter din kropps kurvor för en skulpterad, feminin silhuett.

Stringtrosan är tillverkad av högkvalitativa material och kombinerar mjukhet och lätthet för optimal komfort hela dagen. Märket Triumph har valt skir spets för en sensuell och elegant effekt. Satindetaljerna i midjan ger en touch av sofistikering till dessa redan raffinerade underkläder.

Stringtrosan med hög midja för kvinnor Triumph Tempting Sheer finns i ett brett utbud av storlekar för att passa alla kroppsformer. Oavsett om du är kort, lång, smal eller fyllig hittar du enkelt din storlek för skräddarsydd komfort. Tack vare den höga midjan är stringtrosan dessutom perfekt för att dölja små skavanker runt magen och ge dig en slät och elegant silhuett.

Den här stringtrosan är perfekt för vardagsbruk eller för speciella tillfällen och är en riktig tillgång i din garderob. Den kan kombineras med allt från avslappnat till sofistikerat, så att du alltid ser bra ut. Och tack vare den tidlösa svarta färgen passar den till alla färger och stilar.

Den feminina, bekväma och eleganta stringtrosan för kvinnor med hög midja Triumph Tempting Sheer är ett måste för alla moderna kvinnor. Så unna dig dessa kvalitetsunderkläder som kombinerar stil och komfort. Beställ den nu och lägg till en touch av förfining i din underklädeslåda. Låt dig frestas av Triumph!

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10215943-6901
Färg rostad mandel
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen