Behå för kvinnor Sloggi Zero Feel N 2.0

Behå för kvinnor Sloggi Zero Feel N 2.0

Börjar på: 600,26 kr

398,57 kr

-34%
Skapa en mjuk och välformad silhuett med Sloggi Zero Feel N 2.0 dam-bh, med formpressade kupor och LYCRA®-teknik.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 600,26 kr

398,57 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Sloggi Zero Feel N 2.0

Sloggi Zero Feel N 2.0 är det perfekta valet för alla kvinnor som vill ha ultimat komfort utan att kompromissa med stilen. Med sitt välkända varumärke, Sloggi, är denna behå designad med känsla för detaljer för att ge dig en oöverträffad port -upplevelse.

Det mjuka, sömlösa tyget ger dig en känsla av att ha andra sidan huden på dig, så att du kan röra dig fritt utan obehag. Det andningsaktiva, lätta tyget är perfekt för de hetaste dagarna och håller dig sval och bekväm hela dagen.

BH:n Sloggi Zero Feel N 2.0 är också utformad för att passa din figur perfekt, med justerbara band för en personlig passform. Du behöver aldrig mer oroa dig för att axelbanden ska glida eller gräva ner sig i axlarna!

Den här behån är inte bara bekväm, den är också snygg. Den eleganta, moderna designen är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en utekväll med vännerna. Med Sloggi Zero Feel N 2.0 behöver du inte offra komfort för stil.

Denna behå finns i olika storlekar för att passa alla kvinnliga kroppsformer. Så damer, gå vidare och unna dig komforten och elegansen i Sloggi Zero Feel N 2.0 bh för kvinnor. Du kommer aldrig att vilja bära en annan!

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10211262-1141
Färg kakao
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen