Behå för kvinnor Sloggi ZERO Feel N 2.0 EX

Behå för kvinnor Sloggi ZERO Feel N 2.0 EX

Börjar på: 600,26 kr

398,57 kr

-34%
Unna dig den ultimata komforten med Sloggi ZERO Feel N 2.0 EX bh för kvinnor. Den känns som en revolutionerande andra hud!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 600,26 kr

398,57 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Sloggi ZERO Feel N 2.0 EX

Upptäck behån Sloggi ZERO Feel N 2.0 EX, ett måste för alla kvinnor som vill ha kompromisslös komfort. BH:n är designad av det välkända varumärket Sloggi och är den perfekta kombinationen av teknik och stil fusion. Med sin minimalistiska, stilrena design passar den alla outfits och alla kroppsformer.

Låt dig förföras av den här behåns ultimata komfort tack vare det innovativa "Sensitive Zero Feel"-tyget, som känns som en andra hud. Inga fler irriterande byglar eller sömmar, den här behån formar sig perfekt efter din kropp för optimalt stöd hela dagen.

BH:n är utformad för att passa aktiva, dynamiska kvinnor och har justerbara band för personlig passform och hak- och ögonknäppning baktill för säker förankring. Så att du kan ägna dig åt ditt arbete med fullständig sinnesfrid, utan att behöva oroa dig för dina underkläder.

BH:n Sloggi ZERO Feel N 2.0 EX finns dessutom i en rad olika storlekar för att passa alla kvinnliga kroppsformer. Oavsett om du har en stor eller liten byst hittar du garanterat något som passar dig i vårt breda utbud av storlekar.

accent Med den här behån har Sloggi fokuserat på kvalitet och hållbarhet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och tål upprepat slitage och tvätt utan att förlora sin form eller komfort. Den kommer att förbli din underklädesallierade i många år framöver.

Kort sagt, Sloggi ZERO Feel N 2.0 EX är ett måste för alla kvinnor som vill ha komfort och stil. Gör inga fler kompromisser, välj kvalitet och komfort med denna bh från Sloggi. Beställ den nu och upplev underkläder som inga andra.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10211262-0004
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen