Mjuk bomullsbehå för kvinnor Triumph Modern P

Mjuk bomullsbehå för kvinnor Triumph Modern P

Börjar på: 673,23 kr

386,99 kr

-43%
Absolut komfort med Triumph Modern P mjuk bomullsbehå för kvinnor. Upptäck njutningen av att bära den nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

386,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Mjuk bomullsbehå för kvinnor Triumph Modern P

Triumph Modern P Women's Soft Cotton Bra är det perfekta valet för en feminin och bekväm look. Denna bh är designad av det kända varumärket Triumph och ger optimalt stöd samtidigt som den är mjuk och bekväm att bära.

Den moderna, feminina skärningen är perfekt för alla kroppsformer. Varumärket Triumph har kombinerat stil och komfort för att skapa en unik produkt för alla kvinnor.

BH:n är tillverkad av högkvalitativ bomull och är mjuk att ta på och skonsam mot huden. Du kan bära den hela dagen utan att känna något obehag.

Den eleganta designen gör den till ett perfekt komplement till alla outfits, oavsett om det gäller en dag på kontoret eller en speciell utekväll.

Tack vare den omsorgsfulla designen ger behån optimalt stöd och formar bysten perfekt för en elegant och feminin silhuett. Komfort och femininitet kombineras perfekt med denna modell från Triumph.

Vänta inte längre med att lägga till denna mjuka bomullsbehå till din underklädeskollektion. Du kommer inte att kunna vara utan den när du väl har provat den. Beställ nu och upptäck komforten och kvaliteten hos en produkt från Triumph.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10189943-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen