Behå för kvinnor Triumph Comfort Minimizer

Behå för kvinnor Triumph Comfort Minimizer

Börjar på: 673,23 kr

356,02 kr

-47%
Upptäck komfort och förförelse med Triumph Comfort Minimizer dam-bh - den perfekta lösningen för att optiskt minska din byst!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

356,02 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Comfort Minimizer

Triumph Comfort Minimizer är det perfekta valet för kvinnor som letar efter en bekväm och funktionell behå. Den tillverkas av det välkända varumärket Triumph och har utformats för att ge optimalt stöd samtidigt som bysten minimeras för en smalare silhuett.

En behå är en viktig del av varje kvinnas garderob och det är viktigt att välja den som uppfyller dina behov. Med Comfort Minimizer behöver du inte offra komfort för stöd. Kuporna i mjukt tyg som andas ger komfort hela dagen, medan de U-formade byglarna ger perfekt stöd för en säkert positionerad byst.

Förutom sin komfort har denna behå också en elegant, feminin design. De justerbara banden och den U-formade ryggen ger en personlig passform för optimalt stöd. BH:ns minimalistiska design minskar bysten visuellt utan att komprimera den, vilket ger en elegant och naturlig silhuett.

BH:n är tillverkad av det kända märket Triumph och är synonym med kvalitet och hållbarhet. De högkvalitativa materialen och den oklanderliga finishen gör den till ett måste i din underklädessamling. Du kan bära den dag efter dag utan att behöva oroa dig för dess hållbarhet.

Oavsett om du har en generös byst eller en mindre, finns Triumph Comfort Minimizer dam-bh i ett brett utbud av storlekar för att passa alla kroppsformer. Den är perfekt för alla tillfällen, från en dag på jobbet till en speciell tillställning.

Kort sagt, Triumph Comfort Minimizer kombinerar komfort, stöd och elegans för att uppfylla alla kvinnors behov. Offra inte komfort för stöd, välj Comfort Minimizer bh från Triumph och njut av optimalt stöd samtidigt som du minimerar bysten för en elegant, självsäker silhuett.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10166827-0004
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen