Stövlar för kvinnor Palladium Pampa Monopop

Stövlar för kvinnor Palladium Pampa Monopop

Börjar på: 918,21 kr

642,74 kr

-30%
Upptäck den unika stilen hos Palladium Pampa Monopop damkänga, en djärv, trendig skapelse från Palladium.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Palladium Pampa Monopop

Palladium Pampa Monopop ankelstövlar för kvinnor är det perfekta tillskottet till din garderob i höst. Dessa ankelstövlar tillverkas av det välkända varumärket Palladium och är både snygga och hållbara.

Deras eleganta, moderna design gör dem till en mångsidig sko som kan bäras med avslappnade eller dressade outfits. Oavsett om du ska till kontoret, ut på stan eller ut på en utekväll kommer dessa ankelstövlar att komplettera din look med stil.

De bekväma och slitstarka stövlarna är perfekta för aktiva kvinnor. De har en tjock gummisula för optimalt grepp och stabilitet, även på hala ytor. Ovandelen i canvas är både lätt och andas, så du kan bära dem hela dagen utan att känna obehag.

Precis som alla skor från Palladium är Pampa Monopop boots byggda för att hålla länge. Märket använder högkvalitativa material och exceptionellt hantverk för att skapa skor som klarar tidens tand. Så du kan njuta av dessa stövlar under många säsonger framöver.

Deras unika, trendiga stil gör dem också till ett utmärkt val för fashionistas. Med en touch av ljusa färger på hälen och plösen ger dessa stövlar en touch av nyckfullhet till alla outfits. De finns i en rad olika färger för att passa alla smaker.

Kort sagt, Palladium Pampa Monopop damstövletter är ett måste för alla kvinnor som letar efter en snygg, bekväm och slitstark sko. Lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 99140-090-M
Färg grå bär-m
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pampa