Träningsskor för kvinnor Palladium Thunder Lite Phantom

Träningsskor för kvinnor Palladium Thunder Lite Phantom
Börjar på: 1 469,13 kr
Upptäck den oefterhärmliga stilen på damskor Palladium Thunder Lite Phantom, signerade det ikoniska märket Palladium. Det är din tur att glänsa!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 469,13 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Palladium Thunder Lite Phantom

Damskorna Palladium Thunder Lite Phantom är det perfekta valet för kvinnor som letar efter en snygg och bekväm sko. Med sin eleganta design och banbrytande teknik är dessa sneakers idealiska för alla tillfällen.

Palladium är känt för sina kvalitetsskor, och dessa sneakers är inget undantag. De är tillverkade av slitstarka och tåliga material och är byggda för att hålla länge och ta dig med på alla dina äventyr.

Den minimalistiska stilen på dessa baskets gör dem till ett mångsidigt val som passar alla stilar. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller en smart klänning kommer de att ge en modern touch till din look. Läderdetaljer på sidan och en kontrasterande gummisula ger dessa redan eleganta sneakers en sofistikerad touch.

Men dessa sneakers ser inte bara bra ut, de är också otroligt bekväma. Thunder Lite-tekniken från Palladium ger optimal dämpning och stöd för dina fötter hela dagen. Oavsett om du bär dem för en shoppingdag i stan eller för en vandring i naturen, kommer dina fötter att vara bekväma och stödda tack vare dessa korgar.

De här skorna finns i flera olika storlekar och är särskilt utformade för kvinnor, vilket ger en perfekt passform för dina fötter. Den låga vikten gör dem dessutom idealiska för fysiska aktiviteter, så att du kan röra dig fritt.

Kort sagt, Palladium Thunder Lite Phantom damskor är snygga, bekväma och slitstarka. Med sin mångsidiga design och banbrytande teknik är de ett måste för alla kvinnor som letar efter skor som är både moderiktiga och funktionella. Lägg till dem i din skosamling idag och förbered dig på att bli imponerad av deras kvalitet och komfort.

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 99106-839-M
Färg tangerin-m
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen