Mules för kvinnor Kickers Elba

Mules för kvinnor Kickers Elba

Börjar på: 953,97 kr

585,06 kr

-39%
Unna dig komfort och stil med damsulor från Kickers Elba, det perfekta valet för moderna, eleganta kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 953,97 kr

585,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Mules för kvinnor Kickers Elba

Mules är en viktig del av varje kvinnas garderob och erbjuder den perfekta blandningen av komfort och stil. Och med Kickers Elba mules för damer behöver du inte välja mellan de två. Dessa mules är designade av det kända märket Kickers och är både eleganta och bekväma, perfekta för alla tillfällen.

Kickers Elba mules är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Ovandelen i äkta läder ger en mjuk och lyxig känsla, medan gummisulan ger ett stadigt grepp och lång hållbarhet. Den dämpade innersulan ger extra stöd för dina fötter, så att du kan bära dem hela dagen utan obehag.

Kickers Elba mules för damer har också en snygg, modern design som gör dem till ett mångsidigt val för alla outfits. Oavsett om du bär dem till en sommarklänning eller avslappnade jeans, kommer de att ge en touch av stil direkt. Dessutom kompletterar deras neutrala färg enkelt din befintliga garderob.

Som ett av världens ledande skomärken har Kickers inte bara fokuserat på stil och komfortaccent, utan också på kvalitet. Elba mules är designade för att hålla länge och tåla daglig användning, vilket gör dem till en klok investering för din garderob.

Oavsett om du är en aktiv kvinna som letar efter bekväma skor att ta med på stan eller en fashionista som letar efter den perfekta pricken över i:et till din outfit, är Kickers Elba mules för damer gjorda för dig. Så gå vidare och lägg till dessa underbara mules till din skosamling idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961580-50-114
Färg kamel
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1