Sandaler för kvinnor Kickers Diams

Sandaler för kvinnor Kickers Diams

Börjar på: 722,32 kr

505,63 kr

-30%
Upptäck den unika komforten och stilen hos Kickers Diams sandaler för kvinnor, som ger dina fötter en touch av femininitet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

505,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Diams

Sommaren är äntligen här och det är dags att ta fram dina bästa sandaler och njuta av solen. Och vilket bättre sätt att göra det än i damsandaler Kickers Diams, från det kända märket Kickers.

Dessa sandaler är perfekta för alla kvinnor som letar efter både stil och komfort. Faktum är att sandalernas eleganta, moderna design gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på jobbet, en kväll ute med vännerna eller en promenad på stan.

Varumärket Kickers är synonymt med kvalitet och hållbarhet, och dessa sandaler är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge och se dig genom sommaren.

Dessa sandaler är också bekväma att bära. Den dämpade innersulan ger dig optimalt stöd hela dagen, medan yttersulan i gummi ger dig bra grepp på alla underlag.

När det gäller stil har Kickers Diams damsandaler mycket att erbjuda. De finns i en rad olika färger, från klassiskt svart till trendiga rose, för att passa alla smaker och outfits. De korsade remmarna och det lilla spännet upptill ger sandalerna en elegant touch.

Oavsett om din stil är avslappnad eller mer sofistikerad kommer dessa sandaler att passa alla dina önskemål. Bär dem med en böljande klänning för en feminin och somrig look, eller med jeans och en t-shirt för en mer avslappnad look.

Damsandaler från Kickers Diams är ett måste för din sommargarderob. Så vänta inte längre utan lägg till dem i din skosamling nu. De finns i en rad olika storlekar som passar alla kvinnor, så vänta inte innan de är slut!

Unna dig dessa snygga och bekväma sandaler från Kickers och gör dig redo för en solig sommar med stil. Missa inte chansen att köpa dessa damsandaler från Kickers Diams, ett måste för alla fashionistas.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961260-50-7
Färg gul
Färg Gul
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1