Sandaler för kvinnor Kickers Lila

Sandaler för kvinnor Kickers Lila

Börjar på: 1 089,60 kr

871,68 kr

-20%
Damskor Kickers Lila för en trendig och bekväm stil. Fall för kvaliteten och elegansen hos varumärket Kickers.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Lila

Upptäck Kickers Lila damsandaler, det perfekta valet för alla sommartillfällen. Dessa sandaler tillverkas av det ikoniska franska varumärket Kickers och kombinerar stil och komfort för en oöverträffad port -upplevelse.

Sandalernas eleganta, feminina design gör dem till ett måste för alla kvinnor som letar efter en lätt och luftig sommarsko. Med sina smidiga läderremmar och slitstarka gummisulor är dessa sandaler både slitstarka och bekväma att bära hela dagen.

Förutom att vara bekväma ultra är Kickers Lila damsandaler också extremt mångsidiga. Oavsett om du bär dem för en dag med shopping i stan, en promenad på stranden eller en utekväll med vännerna, kommer dessa sandaler att vara det perfekta sättet att komplettera din outfit med stil.

Sandalerna finns i en rad trendiga färger och passar alla stilar och personligheter. Oavsett om du föredrar en avslappnad look med jeansshorts och en t-shirt eller en elegantare look med en sommarklänning, kommer Kickers Lila damsandaler att bli ditt sommarmode.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är dessa sandaler också utformade för att ge dina fötter optimalt stöd. Innersulan i memory foam anpassar sig efter din fot för personlig komfort, medan yttersulan i gummi ger perfekt grepp för att förhindra att du halkar.

Oavsett om du är på semester eller i stan, Kickers Lila damsandaler kommer att vara din bästa allierade för att hålla dina fötter bekväma och fashionabla. Så du behöver inte leta längre än till dessa högkvalitativa sandaler för en snygg och bekväm sommar. Beställ nu och gör dig redo att gå med stil tack vare Kickers Lila damsandaler.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961070-50-8
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1