Sandaler för kvinnor Kickers Lila

Sandaler för kvinnor Kickers Lila

Börjar på: 1 089,60 kr

762,72 kr

-30%
Välj elegans och komfort i sommar med damsandaler från Kickers Lila, ett tidlöst val från det berömda franska märket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 089,60 kr

762,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Lila

Upptäck Kickers Lila sandaler för damer, det perfekta valet för en snygg och bekväm sommar! Med en klassisk, tidlös design ger dessa sandaler en touch av stil till alla dina sommaroutfits.

Dessa sandaler tillverkas av det berömda franska märket Kickers och är synonymt med kvalitet och hållbarhet. Med över 50 års erfarenhet av skotillverkning är Kickers känt för sitt hantverk och sin känsla för detaljer.

Kickers Lila damsandaler har utformats speciellt för komfort hela dagen. Den mjuka innersulan i läder anpassar sig efter fotens form och ger stöd och dämpning så att du kan gå utan ansträngning. Yttersulan i gummi ger maximalt grepp för ökad stabilitet och säkerhet.

Dessa sandaler ser också bra ut med sina korsade läderremmar, vilket ger en touch av sofistikering till din look. Den neutrala färgen passar till alla outfits, oavsett om de är avslappnade eller dressade.

Sandalerna Kickers Lila är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller en kväll ute på terrassen. De är också perfekta för resan, eftersom de är lätta och enkla att ta med i resväskan.

Förutom sin komfort och stil är Kickers Lila sandaler tillverkade av högkvalitativa material för maximal hållbarhet. Så du kan bära dem säsong efter säsong utan att oroa dig för att de ska slitas ut.

Unna dig en chic och bekväm sommar med damsandaler från Kickers Lila. De finns i olika storlekar och anpassar sig till alla fötter för att ge dig en perfekt passform. Missa inte chansen att komplettera din garderob med dessa måste-ha-sandaler från Kickers. Beställ dina nu!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961070-50-114
Färg kamel
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1