Sandaler för kvinnor Kickers Wedge Wood

Sandaler för kvinnor Kickers Wedge Wood

Börjar på: 1 285,49 kr

964,11 kr

-25%
Omfamna komfort och stil med damsandaler från Kickers Wedge Wood, det måste-ha märket för en trendig touch varje dag.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 285,49 kr

964,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Wedge Wood

Upptäck Kickers Wedge Wood damsandaler, det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en stil som är både elegant och avslappnad. Dessa sandaler är designade av det berömda franska märket Kickers och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, kvalitet och stil.

Den unika designen på dessa sandaler är inspirerad av aktuella trender, med en retro touch som påminner om varumärkets arv Kickers. De rena linjerna och neutrala färgerna gör dem till ett mångsidigt val för alla outfits, från en dag på kontoret till en utekväll med vänner.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Gummisulan ger perfekt grepp, medan det smidiga lädret som används till remmarna ger perfekt passform och en mjuk känsla mot huden. Du kan bära dem hela dagen utan att känna något obehag.

Det mest iögonfallande med dessa sandaler är deras kilklack i trä, som ger en touch av originalitet och sofistikering till alla outfits. Inte nog med att den höjer dig något, den ger också extra komfort genom att fördela din kroppsvikt jämnt.

Dessa damsandaler från Kickers Wedge Wood är utformade för att passa alla former och storlekar tack vare sina justerbara remmar. Så du kan vara säker på att hitta det perfekta paret för dig. Dessutom garanterar deras noggranna konstruktion lång livslängd och långsiktig tillfredsställelse.

Kort sagt, Kickers Wedge Wood damsandaler är ett måste för din garderob. Med sin eleganta design, oöverträffade komfort och oklanderliga kvalitet är de ett säkert val för alla stilmedvetna kvinnor. Så vänta inte längre och unna dig detta tidlösa par skor som kommer att följa dig på alla dina sommaräventyr.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 930980-50-11
Färg beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1