Sandaler för kvinnor Kickers Wedge Wise

Sandaler för kvinnor Kickers Wedge Wise

Börjar på: 1 285,49 kr

964,11 kr

-25%
Upptäck Kickers Wedge Wise damsandaler, en touch av stil och komfort för moderna kvinnor, från Kickers.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 285,49 kr

964,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Wedge Wise

Letar du efter bekväma, snygga sandaler i sommar? Då behöver du inte leta längre än till Kickers Wedge Wise damsandaler! Dessa sandaler är designade av det kända märket Kickers och är både trendiga och bekväma, perfekta för alla dina sommaroutfits.

Designen på dessa sandaler är både modern och tidlös, med en kilformad sula som ger dig höjd och en snygg look. Högkvalitativa läderremmar säkerställer optimalt stöd och ger sandalerna en touch av femininitet.

Men det är inte allt: Kickers Wedge Wise damsandaler är också extremt bekväma. Tack vare den mjuka innersulan i läder och den välbalanserade kilklacken kan du gå hela dagen utan att känna någon smärta i foten. De är perfekta för en dags shopping, en promenad på stan eller till och med en kväll ute på terrassen.

Sandalerna finns i en rad olika färger och passar alla stilar och tillfällen. Oavsett om du bär dem till en lätt klänning, jeans eller skräddarsydda byxor kommer de att ge din outfit en sofistikerad touch.

Förutom att vara eleganta och bekväma är Kickers Wedge Wise damsandaler också tillverkade av kvalitetsmaterial för att säkerställa att de håller hela livet. Du kommer att kunna bära dem hela sommaren, och till och med i flera år framöver, utan att de skadas.

Så vänta inte längre, unna dig dessa måste-ha-sandaler i sommar. Med sitt välkända varumärke Kickers och sin tidlösa design är de det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter ett par sandaler som är både trendiga och bekväma. Beställ nu och lägg till en touch av stil i din sommargarderob!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 930970-50-8
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1