Sandaler för kvinnor Kickers Vodou

Sandaler för kvinnor Kickers Vodou

Börjar på: 1 163,06 kr

872,29 kr

-25%
Upptäck elegansen och komforten i våra Kickers Vodou sandaler för damer. Ett måste för sommarsäsongen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 163,06 kr

872,29 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Vodou

Damsandaler från Kickers Vodou är den perfekta accessoaren för sommarsäsongen. Med sin eleganta design och oöverträffade komfort är de ett måste för alla moderna, eleganta kvinnor.

Varumärket Kickers, känt för sina kvalitetsskor i över 40 år, har skapat dessa sandaler med komfort och stil i åtanke påesprit. Sandalerna Vodou är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma, så att du kan bära dem hela dagen utan att känna dig obekväm.

Dessa sandaler är speciellt utformade för kvinnor, med en perfekt passform som följer fotens kurvor. Den dämpade innersulan ger optimalt stöd för fötterna, medan yttersulan i gummi ger perfekt grepp på alla underlag.

Den eleganta, feminina designen gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om du bär dem för en avslappnad dag på stan eller för en kväll ute, kommer dessa sandaler att ge en touch av stil till alla outfits. Den neutrala färgen är lätt att matcha med alla färger, och de vävda läderdetaljerna ger en sofistikerad touch.

Sandalerna Vodou är också mycket praktiska på resan eller semestern. De är lätta och enkla att ta på, tar liten plats i resväskan och passar för alla sommaraktiviteter.

Oavsett om du är ute efter komfort, stil eller funktionalitet så har Kickers Vodou damsandaler allt du behöver. Så vänta inte längre och lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 930960-50-4
Färg röd
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1