Mules för kvinnor Kickers Woodstok

Mules för kvinnor Kickers Woodstok

Börjar på: 1 212,03 kr

738,24 kr

-39%
Upptäck komforten och den tidlösa stilen hos Kickers Woodstok mules för damer, designade av det berömda franska märket. Vänta inte för länge!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 212,03 kr

738,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Mules för kvinnor Kickers Woodstok

Letar du efter ett par snygga men bekväma skor till dina sommaroutfits? Upptäck Kickers Woodstok dam mules, det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en avslappnad stil utan att kompromissa med komforten.

Det franska märket Kickers är känt för sina kvalitetsskor, och den här modellen är inget undantag. Tillverkade av förstklassiga material erbjuder Woodstok mules robusthet och hållbarhet, vilket gör dem till ett måste för din garderob.

Den klassiska, tidlösa designen på Kickers mules kommer att komplettera alla outfits, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute med vänner. Den mångsidiga svarta färgen kan enkelt kombineras med alla färger eller mönster på kläderna.

Men låt dig inte luras av bara utseendet, för dessa mules har utformats för att ge optimal komfort för dina fötter. Den dämpade innersulan och yttersulan i gummi ger stöd och dämpning hela dagen.

Tack vare den öppna baksidan och öppna tån kan dina fötter dessutom andas även i varmt väder, vilket gör dem till ett perfekt alternativ för sommarmånaderna.

Oavsett om du letar efter ett par skor för vardagsbruk eller för ett speciellt tillfälle, är Kickers Woodstok mules för damer det perfekta valet. Lägg till dem till din skosamling idag och njut av oöverträffad stil och komfort.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895170-50-114
Färg kamel
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1