Sandaler för kvinnor Kickers Wise

Sandaler för kvinnor Kickers Wise

Börjar på: 1 163,06 kr

709,22 kr

-39%
Upptäck Wise sandaler från Kickers för en trendig och bekväm look hela sommaren. Tillgänglig nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 163,06 kr

709,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Wise

Upptäck den ultimata komforten med damsandalerna Kickers Wise. Dessa eleganta och tidlösa sandaler är perfekta för alla tillfällen. Med deras välkända varumärke Kickers kan du vara säker på överlägsen kvalitet och ojämförlig stil.

Dessa sandaler är speciellt framtagna för kvinnor och kombinerar funktionalitet och mode. Varumärket Kickers är känt för sina bekväma och slitstarka skor, och sandalerna Wise är inget undantag. Den mjuka gummisulan ger optimalt stöd och dämpning, så att du kan gå hela dagen utan smärta eller obehag.

Sandalernas design är både snygg och mångsidig, vilket gör dem perfekta för alla outfits. Oavsett om det är en avslappnad dag på stan eller en elegant kväll ute, Kickers Wise sandaler är perfekta för alla tillfällen. Deras klassiska färg och tidlösa stil gör dem till ett säkert val för alla garderober.

Förutom att vara bekväma och snygga är Wise sandaler också mycket praktiska. Tack vare det justerbara spännet kan du enkelt anpassa dem till din fot för perfekt passform. Dessutom ger den öppna designen bra luftcirkulation så att dina fötter hålls svala och torra, även i varmt väder.

Oavsett om du letar efter sandaler för en sommarresa eller avslappnade vardagskläder är Kickers Wise sandaler ett måste-ha-val. Deras överlägsna kvalitet och tidlösa design gör dem till en varaktig investering i din garderob. Så vänta inte längre, lägg till dessa sandaler till din skosamling idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895160-50-173
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1