Sandaler för kvinnor Kickers Sunkro

Sandaler för kvinnor Kickers Sunkro

Börjar på: 673,35 kr

516,40 kr

-23%
Trendiga, bekväma sandaler för kvinnor från Kickers - Upptäck Sunkro för en snygg sommar look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

516,40 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Sunkro

Kickers Sunkro damsandaler är den perfekta accessoaren för kvinnor som vill ha komfort och stil. Sandalerna tillverkas av det ikoniska varumärket Kickers och är både eleganta och funktionella.

nom "Sunkro" för tankarna till sommar och semester, och det är precis vad dessa sandaler kommer att ge dig. Med sin lätta, luftiga design är de perfekta för varma sommardagar, oavsett om du promenerar runt i stan eller tillbringar en dag på stranden.

Varumärket Kickers är känt för sina kvalitetsskor, och sandalerna Sunkro är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Gummisulan ger bra grepp för ökad stabilitet, medan innersulan i läder garanterar optimal komfort för dina fötter.

När det gäller stil gör dessa sandaler dig inte heller besviken. Deras minimalistiska, stilrena design passar utmärkt till alla dina sommaroutfits. Oavsett om du kombinerar dem med en lätt klänning, jeansshorts eller till och med en baddräkt kommer sandalerna Sunkro att ge din look en sofistikerad touch.

Även om Kickers Sunkro -sandalerna är designade för att bäras under årets varmaste månader kan de också bäras på våren och hösten. Deras neutrala färg och mångsidiga design gör dem till ett perfekt val för alla årstider.

Sandalerna är inte bara bekväma och snygga, de är också lätta att ta på och av tack vare den justerbara spännremmen. Så du behöver inte oroa dig för att tappa bort dina skor under en hektisk dag.

Oavsett om du letar efter ett par sandaler för sommarsemestern eller för vardagsbruk är Kickers Sunkro damsandaler ett utmärkt val. De kombinerar komfort, kvalitet och stil för att ge dig den perfekta skon för alla tillfällen. Lägg till dem i din skosamling redan idag och njut av sommaren med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 858549-30-7
Färg gul
Färg Gul
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1