Sandaler för kvinnor Kickers Bucidi

Sandaler för kvinnor Kickers Bucidi

Börjar på: 1 089,60 kr

762,72 kr

-30%
Upptäck komforten och den oöverträffade stilen hos damsandaler från Kickers Bucidi, från det berömda franska märket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 089,60 kr

762,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Bucidi

Upptäck Kickers Bucidi damsandaler, ett måste för sommaren! Dessa sandaler är designade av det ikoniska varumärket Kickers och kombinerar stil, komfort och kvalitet. Dessa sandaler är ett perfekt tillskott till sommargarderoben och ett måste för alla kvinnor som letar efter en trendig och praktisk sko.

Varumärket Kickers är känt för sina originella och högkvalitativa kreationer, och sandalerna Bucidi är inget undantag. Med sin eleganta design och en touch av vintage ger dessa sandaler en touch av stil till alla outfits. Deras sobra, tidlösa färg kompletterar sommarens alla nyanser och deras klassiska form gör dem till en mångsidig modell som passar alla stilar.

Men dessa sandaler är inte bara vackra, de är också otroligt bekväma. Med en ergonomisk, flexibel sula ger de optimalt stöd för dina fötter, så att du kan gå hela dagen utan att känna smärta. Den justerbara ankelremmen ger perfekt passform för dina fötter, för skräddarsydd komfort. Så att du kan njuta av soliga dagar utan att behöva oroa dig för dina fötter.

Förutom sin design och komfort är dessa Kickers sandaler också tillverkade av högkvalitativa material. Märketengage har åtagit sig att använda hållbara, miljövänliga material för skor som håller länge. Så du kan bära dina Bucidi sandaler säsong efter säsong, utan att de försämras.

Oavsett om du är på semester på stranden, promenerar genom stan eller njuter av en sommarkväll ute, kommer Kickers Bucidi sandaler att vara din bästa allierade. De är perfekta för alla tillfällen och håller dig snygg och bekväm på samma gång. Dessutom ger deras halkfria sulor dig bra grepp, även på de halaste ytor.

Leta inte längre än Kickers Bucidi för damsandaler för att komplettera din skokollektion. Med sin tidlösa stil, oöverträffade komfort och kvalitet kommer de snabbt att bli ditt favoritpar på sommaren. Så vänta inte längre utan lägg dem i din varukorg nu för en snygg och bekväm sommar!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 857920-50-4
Färg röd
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1