Flip-flops för kvinnor Ipanema Anatomica Connect

Flip-flops för kvinnor Ipanema Anatomica Connect

Börjar på: 281,46 kr

225,15 kr

-20%
Upptäck den ojämförliga komforten och stilen hos flip-flops för damer Ipanema Anatomica Connect, från det kända märket Ipanema.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 281,46 kr

225,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för kvinnor Ipanema Anatomica Connect

Upptäck Ipanema Anatomica Connect flip-flops för damer, ett måste för alla kvinnor som letar efter komfort och stil! Dessa flip-flops är designade av det kända märket Ipanema och är den perfekta kombinationen av trendig design och överlägsen kvalitet. Med sin eleganta silhuett och livfulla färg är dessa flip-flops ett riktigt tillskott till din sommargarderob.

Varumärket Ipanema är känt för sina högkvalitativa strandskor, och dessa flip-flops är inget undantag. De är tillverkade av slitstarka och tåliga material och är byggda för att hålla länge och följa med dig på alla dina sommaräventyr. Deras anatomiskt formade sulor ger optimal komfort för dina fötter, medan deras snygga, eleganta design gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen.

Dessa flip-flops är speciellt utformade för att passa en kvinnas kropp, vilket ger en perfekt passform och optimalt stöd. T-remmen ger en säker och bekväm passform, medan den lätta, flexibla sulan gör att du kan gå hela dagen utan obehag. Oavsett om du bär dem på stranden, i poolen eller på stan garanterar dessa flip-flops kompromisslös stil och komfort.

Förutom sin komfort och kvalitet är dessa flip-flops också miljövänliga! De är tillverkade av återvunnet material, så du kan vara säker på att varje steg du tar i dessa flip-flops hjälper till att bevara vår planet. Så du kan vara både snygg och miljövänlig genom att välja dessa flip-flops Ipanema Anatomica Connect.

Dessa flip-flops finns i en mängd olika storlekar för att passa alla kvinnor och är ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter ett par flip-flops för semestern, utekvällar på stan eller bara för att koppla av hemma, är Ipanema Anatomica Connect flip-flops för kvinnor det perfekta valet.

Unna dig den ultimata stilen och komforten i sommar med flip-flops för kvinnor Ipanema Anatomica Connect. Beställ dem nu och lägg till en touch av elegans till din skosamling för sommaren!

Mer information

Varumärke Ipanema
Tillverkarens SKU 83475-AJ405
Färg grön/klar
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen