Sandaler för kvinnor Gioseppo Fratar

Sandaler för kvinnor Gioseppo Fratar

Börjar på: 1 101,23 kr

825,90 kr

-25%
Damsandaler från Gioseppo Fratar, ett måste från Gioseppo för en elegant och trendig stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,23 kr

825,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Gioseppo Fratar

Gioseppo Fratar damsandaler är både eleganta och bekväma. Varumärket Gioseppo är känt för sina kvalitetsskor och dessa sandaler är inget undantag. Med sin moderna design och högkvalitativa läderkonstruktion är de det perfekta tillskottet till alla sommaroutfits.

Dessa damsandaler är både lätta och slitstarka, vilket gör dem idealiska för vardagsbruk. De har också en halkfri gummisula som ger bra grepp på alla underlag. Oavsett om du promenerar i stan eller på stranden kommer dessa sandaler att hålla dig bekväm och stabil hela dagen.

Designen på sandalerna Fratar är både enkel och elegant. De finns i en rad olika färger, så att du kan välja den som bäst matchar din garderob. De korsade remmarna på ovansidan av foten ger sandalerna en sofistikerad touch, medan spännet säkerställer en perfekt passform.

Sandalerna Gioseppo Fratar är också mycket mångsidiga. Du kan bära dem med en sommarklänning för en dag på stan, eller med shorts och en t-shirt för en dag på stranden. De är också perfekta för en kväll ute på stan, tack vare sin eleganta design och komfort.

Varumärket Gioseppo är känt för sin kvalitet och känsla för detaljer, och dessa sandaler är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga, så du kan vara säker på att de håller länge. Läderkonstruktionen ger dem dessutom en lyxig och elegant look.

Som ett spanskt märke ägnar Gioseppo särskild uppmärksamhet åt designen och komforten hos sina skor. Dessa damsandaler är ett perfekt exempel som kombinerar stil och komfort för att ge dig en njutbar port upplevelse.

Kort sagt, Gioseppo Fratar damsandaler är ett perfekt val för dig som letar efter både stil och komfort. Med sin eleganta design, högkvalitativa läderkonstruktion och mångsidighet är de ett måste för sommaren. Lägg till dem i din skosamling nu och njut av en elegant och bekväm look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Gioseppo
Tillverkarens SKU 71073-P-NEGRO
Färg negro
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen