Sandaler för kvinnor Kickers Betty

Sandaler för kvinnor Kickers Betty

Börjar på: 673,35 kr

516,40 kr

-23%
Unna dig komfort och stil med damsandalerna Kickers Betty, en must-have från det franska märket Kickers!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

516,40 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Kickers Betty

Upptäck Kickers Betty damsandaler, ett måste för sommarsäsongen! Dessa sandaler är tillverkade av det berömda franska märket och håller dig bekväm och snygg hela dagen.

Sandalernas design är både elegant och avslappnad, perfekt för eleganta och avslappnade sommaroutfits. De släta läderremmarna ger perfekt stöd för fötterna, medan gummisulan ger optimalt grepp på alla underlag. De sydda detaljerna ger dessa tidlösa sandaler en sofistikerad touch.

Som damskor är Kickers Betty sandaler speciellt utformade för att passa den kvinnliga formen och erbjuda optimal komfort. Den vadderade innersulan och de justerbara remmarna gör att du kan anpassa dem perfekt efter din fot. Så du kan bära dem hela dagen utan att känna minsta obehag.

Kickers Betty sandaler är också extremt mångsidiga. Oavsett om det är en dag på stan, en tur till stranden eller en kväll ute med vännerna passar dessa sandaler för alla tillfällen. De passar perfekt till en sommarklänning, jeansshorts eller till och med ett par byxor.

När du väljer Kickers Betty sandaler väljer du kvalitetsskor som är tillverkade av noggrant utvalda material. Varumärket Kickers har varit känt för sitt kunnande och sin expertis inom skor i över 45 år. Så du kan vara säker på att dessa sandaler är hållbara och av hög kvalitet.

Kickers Betty sandaler finns i en rad olika färger och kan anpassas för att passa alla stilar och smaker. Oavsett om du föredrar den klassiska svarta eller den mer vågade rose powder, kommer du säkert att hitta något som passar dig.

Så vänta inte längre med att lägga till Kickers Betty sandaler till din skosamling! De kommer att bli din favorit i sommar och framöver. Dessutom, tack vare sin tidlösa design, kan de bäras säsong efter säsong utan att någonsin bli omoderna. Beställ dem nu och njut av elegant, bekväm stil hela sommaren!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 694799-30-17
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1