Ekologiskt ärtprotein Natura Force

Ekologiskt ärtprotein Natura Force
143,71 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ekologiskt ärtprotein Natura Force

Varför köpa ärtprotein
Perfekt för personer som är laktosintoleranta, kroppsbyggare och personer som vill förbättra sin kost eller förlora kroppsfett, ärtprotein är lättsmält och har många fördelar. Det är lätt att tillgodogöra sig för kroppen och har samma egenskaper som vassleprotein whey. Det främjar muskeltillväxt samtidigt som det begränsar fettökning. Det är ett idealiskt proteinpulver för att diversifiera dina källor till dietprotein och förbättra kvaliteten på dina måltider på ett förenklat sätt, samtidigt som du begränsar konsumtionen av livsmedel frånorigine djur.
Hur man konsumerar ärtprotein
Ärtprotein kan konsumeras på en mängd olika sätt:
PureBlandat med mjölk (animalisk eller vegetabilisk / 30 g för cirka 300 ml) för personer som vill gå ner i vikt drastiskt samtidigt som de begränsar sitt sockerintag.
Med sötningsmedel (honung, agavesirap, stevia, kokossocker, kakao, vaniljsocker, cannelle, etc.) i mjölk för en hälsosam och god shake
I pannkakor, crepes, kakor ellerautres recept, som ersättning förautres ingredienser med högre kaloriinnehåll för ett lågkolhydratresultat rikt på högkvalitativt protein.
Ärtprotein är ett av de vegetabiliska livsmedel som innehåller flest essentiella aminosyror. Det är lätt för kroppen att ta upp och smälta och är ett av de grundläggande kosttillskotten för vegetarianer och veganer som vill ha kompletta växtproteiner, samt för idrottsmän och kvinnor som vill variera sin kost med ett proteinpulver frånorigine.
Varför beställa ärtprotein från vår onlinebutik?

vegetabiliskt protein
Fördelar med ärtprotein Natura Force
100% pure ärtprotein
Tillverkad i France
Ekologisk
Innehåller över 75% protein
Rik på essentiella aminosyror
Laktosfri
Glutenfri
Näringsdata
Genomsnittligt energivärde för 100 g 1702 kJ/ 407 kcal
Fett : 9,4 g varav mättade fettsyror: 2,5 g
Kolhydrater: 0,0 g varav sockerarter: 0,0 g ,
Kostfiber: 0,9 g
Protein: 80 g
Salt: 1,6 g

Mer information

Varumärke Natura Force
Tillverkarens SKU 684663
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Protéine