T-shirt för kvinnor Puma ESS Tape

T-shirt för kvinnor Puma ESS Tape
Börjar på: 327,61 kr
Visa upp din sportiga stil med Puma ESS Tape t-shirt för damer. Bekväm, trendig och av högsta kvalitet - ett måste för din garderob.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 327,61 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Puma ESS Tape

T-shirten för damer Puma ESS Tape är ett måste för kvinnor som vill ha en stil som är både trendig och sportig. Designad av det kända märket Puma, kombinerar denna T-shirt perfekt komfort och elegans.

T-shirten Puma ESS Tape är speciellt utformad för den moderna, aktiva kvinnan. Tillverkad av högkvalitativa material, känns denna T-shirt mjuk mot huden och andas mycket, vilket gör den idealisk för fysisk aktivitet.

Den eleganta, atletiska designen gör den till ett mångsidigt plagg som kan bäras för ett sportpass eller en avkopplande dag ute på stan. Den broderade Puma -logotypen på bröstet ger en stilfull touch och bekräftar varumärkets äkthet.

Den runda halsen och de korta ärmarna på Puma ESS Tape T-shirt ger optimal rörelsefrihet, medan tap-detaljen på sidan ger en modern touch. T-shirten finns i en rad olika färger som passar tous alla smaker och outfits.

Puma ESS Tape T-shirt är perfekt för varma sommardagar och är också ett utmärkt val för träningspass inomhus eller utomhus. Den smala passformen met framhäver den feminina silhuetten samtidigt som den erbjuder optimal komfort.

Kort sagt, Puma ESS Tape T-shirt är ett måste för alla kvinnor med passion för mode och sport. Förlita dig på kvaliteten och stilen hos varumärket Puma för att följa dig i alla dina aktiviteter, med denna T-shirt som är både trendig och högpresterande.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 675994-63
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1