Sweatshirt med huva för kvinnor Puma Power Colorblock

Sweatshirt med huva för kvinnor Puma Power Colorblock

Börjar på: 734,56 kr

550,93 kr

-25%
Gör ett stilsäkert val med huvtröjan för damer Puma Power Colorblock - djärv design och garanterad högsta komfort.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

550,93 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva för kvinnor Puma Power Colorblock

Puma Power Colorblock sweatshirt med huva för kvinnor är ett måste för alla kvinnor som bryr sig om stil och komfort. Med sitt välkända varumärke Puma erbjuder denna sweatshirt den perfekta kombinationen av kvalitet, funktionalitet och trendig design.

Hoodien är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skön att ta på. Den har en justerbar huva som skyddar dig mot väder och vind och en praktisk känguruficka för att hålla händerna varma eller förvara småsaker.

Den djärva färgblocksdesignen på denna sweatshirt från Puma är både modern och snygg. De ljusa, kontrasterande färgerna fångar allas blickar och ger din outfit en dynamisk touch. Oavsett om du bär den för sport eller för en avkopplande dag på stan, kommer denna sweatshirt garanterat att se trendig och avslappnad ut på look.

Förutom att vara snygg är denna sweatshirt från Puma också designad för optimal komfort. Den har DryCELL-teknik som transporterar bort svett från huden för att hålla dig torr och sval under dina mest intensiva träningspass. Dessutom formar den feminina skärningen sig perfekt efter din kropp för en smickrande silhuett.

Oavsett om du är ett fan av varumärket Puma eller bara letar efter en sweatshirt av hög kvalitet, är Puma Power Colorblock hoody för damer ett måste. Den erbjuder modern stil, oöverträffad komfort och oändlig funktionalitet, vilket gör den till ett måste i garderoben. Missa inte denna högkvalitativa sweatshirt och lägg till en touch av färg och stil till din outfit idag!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 673724-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva