Stövlar för kvinnor Pataugas Auth M/G F4H

Stövlar för kvinnor Pataugas Auth M/G F4H
Börjar på: 2 326,11 kr

Slut i lager

Beskrivning

Stövlar för kvinnor Pataugas Auth M/G F4H
Authentique har varit en ikon sedan 1950 och förkroppsligar arvet och själen i Pataugas. Premier är varumärkets modell som designades och sedan tillverkades durant under flera år i vår historiska fabrik i Mauléon-Soule, i hjärtat av Baskien. Denna säsong, som drivs av en önskan att återuppliva fransk know-how, har vi arbetat tillsammans med en klädverkstad nära Nantes för att utforma en exklusiv modell, tillverkad av högkvalitativt läder med traditionella metoder.
Detta är en sällsynt nyutgåva av Authentique i läder, som finns i tre tidlösa, blandade färger, med lätt narvade hudar som inte bara kommer att stå emot tidens tand utan också utveckla en harmonisk patina. Den gummiinsprutade sulan har utformats för att forma sig perfekt efter fotens kurva och ger utmärkt skydd och motståndskraft mot nötning och slitage.
Denna version av Authentique, mer autentisk än någonsin, met hyllar unik know-how och förankrar de hållbarhetsmål som driver oss varje dag.
Boots Dam
Ovandel i narvat läder
Inskuren sula
Blandad modell
Brodequin ultra- flexibel tack vare FLEX-sulan
Damskon boots Authentique är en anpassning av vår ikoniska modell och har fått en ny läderversion tillverkad i France. Denna boots är designad i vår fabrik i västra delen av France och har en ovandel i narvat läder frånItalie. Dessa material och detta ädla hantverk gör boots till ett måste för säsongen. Notera den mycket franska detaljen med den blå, vita och röda tungan.

Mer information

Varumärke Pataugas
Tillverkarens SKU 628301554
Färg kaki
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen