Pumps för kvinnor Kickers Volou

Pumps för kvinnor Kickers Volou

Börjar på: 1 089,60 kr

762,72 kr

-30%
Upptäck Volou pumps by Kickers, det perfekta valet för eleganta, trendiga kvinnor. Gör ett stänk med Kickers!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 089,60 kr

762,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Pumps för kvinnor Kickers Volou

- stil: "Escarpins

Dam pumps Kickers Volou är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en snygg och bekväm sko. Designad av det kända märket Kickers, kombinerar dessa pumps stil och kvalitet för att ge dig en oemotståndlig sko.

Med sin klassiska, tidlösa design är Kickers Volou dampumps perfekta för alla tillfällen. Oavsett om det är för en elegant utekväll, ett affärsmöte eller bara en dag ute och shoppar, kommer dessa pumps att komplettera din outfit med elegans.

Dessa pumps är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort hela dagen. Varumärket Kickers är känt för sin kvalitet och hållbarhet, så du kan vara säker på att dessa pumps kommer att vara med dig i många år framöver.

Kickers Volou damskor finns i en rad olika färger och passar alla stilar och personligheter. Oavsett om du föredrar dem i klassiskt svart eller djärvt rött, hittar du något som passar dig i vårt breda urval av färger.

Förutom att de är eleganta och bekväma är dessa pumps också extremt mångsidiga. Du kan bära dem till en klänning för en feminin och sofistikerad look look, eller till byxor för en mer avslappnad stil. Möjligheterna är oändliga med dessa pumps Kickers.

Så mina damer, leta inte längre än Kickers Volou för det perfekta paret skor för dig. Med sin tidlösa stil, oöverträffade komfort och mångsidighet kommer de snabbt att bli en självklarhet i garderoben. Vänta inte längre och unna dig dessa magnifika pumps från Kickers.

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 560351-50-82
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1