Vattentät jacka för kvinnor Helly Hansen Essence

Vattentät jacka för kvinnor Helly Hansen Essence
Börjar på: 2 656,61 kr
Upptäck den vattentäta damjackan Helly Hansen Essence, perfekt för löpning med stil och skydd.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 2 656,61 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Helly Hansen Essence

Den vattentäta damjackan från Helly Hansen Essence är det perfekta tillbehöret för alla kvinnor som älskar att springa. Jackan är designad av Helly Hansen, specialister på högkvalitativa sportkläder, och kombinerar stil och funktionalitet för att följa med dig på alla dina löprundor, oavsett väderförhållanden.

Den vattentäta jackan är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot regn, vind och till och med snö. Det ventilerande tyget transporterar bort fukt och håller dig torr under hela träningen. Dessutom ger den justerbara huvan ett effektivt skydd mot väder och vind.

Den vattentäta damjackan Helly Hansen Essence har utformats speciellt för sportiga kvinnor. Den ergonomiska designen formar sig perfekt efter kvinnokroppens kurvor för optimal komfort och total rörelsefrihet. Den smala passformen met framhäver dessutom din silhuett och ger en elegant look look, även under träning.

Jackan är perfekt för löpning och passar även för alla sportaktiviteter utomhus. Oavsett om du vandrar, cyklar eller utövar någon annan sport kommer du att bära den med stil och prestanda. Den tidlösa svarta färgen är en perfekt matchning för alla dina sportkläder.

Slutligen har den vattentäta damjackan från Helly Hansen Essence praktiska fickor med dragkedja för säker förvaring av småsaker. Dragkedjan framtill och de justerbara ärmsluten gör den lätt att ta på och justera. Ett måste för alla idrottskvinnor som vill hålla sig torra och varma under träningspassen.

Kort sagt, den vattentäta damjackan Helly Hansen Essence är ett måste för alla aktiva kvinnor med passion för sport. Med sin eleganta design, väderskydd och optimala komfort kommer den snabbt att bli ditt favoritplagg för alla dina sportaktiviteter utomhus. Vänta inte längre med att lägga vantarna på denna högkvalitativa jacka och ta dig an alla väderförhållanden med stil!

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 53907-990
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen