Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Biana

Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Biana

Börjar på: 489,09 kr

342,30 kr

-30%
Lägg till ett måste i din damgarderob med CULTURE Biana långärmad T-shirt, perfekt för alla tillfällen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 489,09 kr

342,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Biana

- ärmlängd: "Lång ärm

Långärmad T-shirt för damer CULTURE Biana är ett måste i varje kvinnas garderob. Med sin eleganta design och bekväma långa ärmar är den perfekt för alla tillfällen. Tillverkad av CULTURE, ett varumärke som är känt för sin kvalitet och trendiga kläder, är denna T-shirt ett riktigt måste för moderna kvinnor.

De långa ärmarna ger extra täckning under svalare dagar, samtidigt som de är lätta och andas under varmare dagar. Du kan enkelt rulla upp dem för att skapa en mer avslappnad och ledig look look.

CULTURE Biana långärmad T-shirt för damer är också mycket mångsidig. Du kan bära den med jeans för en avslappnad look under dagen, eller kombinera den med en kjol eller smarta byxor för en elegantare kväll. Den tidlösa designen och neutrala färgen gör den lätt att matcha medautres plagg i din garderob.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, för optimal komfort hela dagen. Den runda halsen och den smala passformen framhäver din feminina silhuett, samtidigt som den är bekväm och lätt att bära.

Oavsett om du letar efter en T-shirt för en avslappnad dag eller en elegant kväll ute, är den långärmade dam-T-shirten CULTURE Biana ett perfekt val. Så lägg till den i din kollektion redan idag!

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110791-500013
Färg vårens gardenia
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm
Antal per produkt 1