Vattentät jacka för kvinnor CULTURE Werna New

Vattentät jacka för kvinnor CULTURE Werna New

Börjar på: 1 223,66 kr

856,50 kr

-30%
Satsa på ultimat stil och funktionalitet med den vattentäta jackan för damer CULTURE Werna New. Ett måste för varje kvinna.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 223,66 kr

856,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor CULTURE Werna New

Den vattentäta damjackan CULTURE Werna New är ett måste för alla kvinnor som letar efter den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Denna jacka är designad av CULTURE och är det perfekta valet för att trotsa elementen med stil.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och håller dig torr även i det kraftigaste regnet. Det vattentäta och andningsbara tyget skyddar mot fukt och håller dig bekväm och torr. Dessutom gör det feminina snittet och den trendiga färgen jackan till en riktig modeaccessoar som passar till alla outfits.

Jackan CULTURE Werna New är också fullpackad med praktiska funktioner, som fickor med dragkedja för att hålla dina värdesaker säkra och en justerbar huva för att skydda dig mot vind och regn. Oavsett om du är ute på stan eller i naturen kommer den här jackan att följa med dig överallt och hålla dig varm och torr.

Skäm bort dig själv genom att lägga till den vattentäta damjackan CULTURE Werna New i din garderob. Oavsett om du ska ta en promenad i stan eller vandra i bergen kombinerar den här jackan stil och funktionalitet för att ge dig det bästa av två världar. Så tveka inte längre, utan lägg vantarna på denna måste-ha-jacka för moderna, aktiva kvinnor.

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110490-191763
Färg racing röd
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1