Axelbandslöst linne för kvinnor CULTURE Camilla

Axelbandslöst linne för kvinnor CULTURE Camilla

Börjar på: 366,67 kr

217,68 kr

-41%
Omfamna trendig stil och komfort med det axelbandslösa linnet för kvinnor CULTURE Camilla, en skapelse av det ikoniska varumärket CULTURE.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 366,67 kr

217,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Axelbandslöst linne för kvinnor CULTURE Camilla

Axelbandslöst linne för kvinnor CULTURE Camilla är ett måste för alla kvinnor som älskar mode och komfort. Tillverkad av det berömda varumärket CULTURE, är detta linne ett riktigt måste i din garderob. Det är designat speciellt för kvinnor och met framhäver din figur samtidigt som det ger absolut komfort.

Linnet är tillverkat av högkvalitativa material och är både lätt och mjukt att ta på. De fina, smala axelbanden ger plagget en feminin touch, medan den smickrande V-ringningen met framhäver din dekolletage.

Detta linne finns i en rad trendiga färger och passar alla stilar och tillfällen. Bär det med jeansshorts för en avslappnad look på sommaren, eller med en pennkjol för en elegant arbetsoutfit. Du kan även bära det under en jacka för en elegantare look.

Den figurnära skärningen på detta linne met framhäver dina feminina kurvor utan att vara för åtsittande. Den är bekväm och lätt att bära och kommer snabbt att bli ett måste i garderoben. Oavsett om du är på jobbet, på kvällen eller på semestern kommer detta linne att ta dig överallt med stil.

Det här linnet är perfekt för varma sommardagar och tack vare det andningsaktiva tyget även perfekt för sportaktiviteter. Så att du kan hålla dig sval och bekväm under träningspassen.

CULTURE är ett varumärke som är känt för sitt engagemang för kvalitet och stil. Med CULTURE Camilla linne för damer är du garanterad en produkt av högsta kvalitet som kommer att vara med dig i många år framöver.

Missa inte detta axelbandslösa linne för kvinnor CULTURE Camilla, ett riktigt måste för alla kvinnor som bryr sig om stil och komfort. Lägg till det i din kollektion nu och njut av en snygg och tidlös look.

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110291-500012
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1