Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Dolly

Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Dolly

Börjar på: 611,52 kr

428,00 kr

-30%
Förstärk din femininitet med den långärmade T-shirten CULTURE Dolly. Upptäck den unika stilen hos varumärket CULTURE för kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 611,52 kr

428,00 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad T-shirt för kvinnor CULTURE Dolly

CULTURE Dolly långärmad T-shirt för kvinnor är symbolen för stil och femininitet. Varumärket CULTURE är känt för sin unika och originella design, och denna T-shirt är inget undantag. Med sina långa ärmar och runda hals är den både bekväm och snygg.

Denna T-shirt är speciellt designad för kvinnor och framhäver deras kurvor och silhuett med sin perfekta passform. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och bekväm att bära hela dagen. Du kommer att känna dig både bekväm och självsäker i denna T-shirt.

Men det som verkligen gör denna T-shirt speciell är dess unikaDolly mönster. Med sina livfulla färger och originella tryck ger den alla outfits en nyckfull touch. Oavsett om du bär den med jeans för en avslappnad look eller med en kjol för en mer sofistikerad look, kommer denna T-shirt att vara en verklig tillgång i din garderob.

Denna långärmade T-shirt är perfekt för alla tillfällen och är ett måste för alla fashionistas. Den tidlösa designen gör den till ett mångsidigt plagg som kan bäras under alla årstider. Oavsett om du promenerar på stan eller shoppar med vännerna kommer denna T-shirt att ge din outfit en touch av stil.

Så damer, vänta inte längre med att lägga till CULTURE Dolly långärmad T-shirt för kvinnor till din klädkollektion. Med sin unika design, exceptionella kvalitet och smickrande passform kommer den snabbt att bli en av dina favoriter. Tveka inte att kombinera den medautres delar från CULTURE för en komplett och trendig look. Beställ den nu och låt din stil tala med denna exceptionella T-shirt.

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110266-105750
Färg ljuslila/vit randig
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm
Antal per produkt 1