Flip-flops för kvinnor Havaianas High Platform

Flip-flops för kvinnor Havaianas High Platform

Börjar på: 475,88 kr

366,43 kr

-23%
Ta tillfället i akt med flip-flops för damer Havaianas High Platform för en trendig och bekväm stil från Havaianas.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 475,88 kr

366,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för kvinnor Havaianas High Platform

Upptäck flip-flops för damer på Havaianas High Platform! Dessa flip-flops är både bekväma och snygga, perfekta för alla tillfällen. De tillverkas av det berömda brasilianska märket Havaianas och är speciellt designade för kvinnor. Med sin höga plattform erbjuder dessa flip-flops dig en trendig look medan du ser till att du går bekvämt. Tack vare den flexibla gummisulan kan du gå hela dagen utan att känna någon smärta.

Flip-flops för kvinnor Havaianas High Platform finns i en mängd olika färger, så att du kan matcha dem till vilken outfit som helst. Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller en sommarkväll ute, kommer dessa flip-flops att vara dina oumbärliga modemedhjälpare. Deras eleganta, moderna design passar alla stilar, från avslappnad till elegant.

Förutom att vara snygga är dessa flip-flops också mycket praktiska. De är lätta att ta på och av och är perfekta för soliga dagar när du vill vara bekväm och snygg på samma gång. De är tillverkade för att hålla länge, så de kommer att hålla i många säsonger.

Oavsett om du letar efter komfort, stil eller kvalitet, kommer flip-flops för damer från Havaianas High Platform att uppfylla alla dina förväntningar. Så gå vidare och unna dig dessa måste-ha flip-flops för denna sommar! Dra nytta av deras höga plattform för att vara i framkant av modet samtidigt som du är bekväm. Missa inte dessa måste-ha flip-flops från Havaianas, tillgängliga för kvinnor precis som du. Beställ nu och lägg till en touch av stil till din sommargarderob!

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4149329-3544
Färg rosa krokus
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen