Flip-flops för kvinnor Havaianas Slim Organic

Flip-flops för kvinnor Havaianas Slim Organic

Börjar på: 391,77 kr

285,63 kr

-27%
Sätt stilen i sommar med flip-flops från Havaianas Slim Organic. En elegant, strömlinjeformad design för alla kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 391,77 kr

285,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för kvinnor Havaianas Slim Organic

Flip-flops för damer från Havaianas Slim Organic är ett måste för sommaren. Med sin snygga, eleganta design är de perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är stranden, poolen eller staden. Dessa flip-flops tillverkas av det kända varumärket Havaianas och är både bekväma och trendiga.

Den smala formen och den mjuka gummisulan gör att du sitter bekvämt hela dagen. Dessutom ger deras organiska mönster en touch av natur och fräschör till din look.

Dessa flip-flops är speciellt designade för kvinnor, med ett brett utbud av storlekar som passar alla kroppsformer. Gummiremmen är också mycket praktisk och ger ett perfekt stöd för foten.

Dessa flip-flops är inte bara bekväma och snygga, de är också miljövänliga. Faktum är att Havaianas använder miljövänliga material för att tillverka sina produkter, som en del av en strategi för hållbar utveckling. Så du kan njuta av dina flip-flops med gott samvete.

Kort sagt, Havaianas Slim Organic flip-flops för damer är ett måste för den här sommaren. Med sin eleganta design, oöverträffade komfort och sitt engagemang för miljön kommer de garanterat att övertyga dig och komplettera alla dina sommaroutfits. Vänta inte längre med att lägga till dessa flip-flops till din skosamling!

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4132823-5143
Färg lila jord
Färg Violett
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1