Träningsskor för kvinnor Puma Carina Street

Träningsskor för kvinnor Puma Carina Street

Börjar på: 856,99 kr

730,77 kr

-15%
Visa din urbana stil med Puma Carina Street sneakers för damer. En blandning av komfort och mode för alla dina outfits.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

730,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Puma Carina Street

Damskorna Puma Carina Street är både trendiga och bekväma och passar perfekt för alla kvinnor som vill ha en avslappnad men ändå chic stil. Med sin 80-talsinspirerade design förflyttar dessa sneakers dig till en retroatmosfär samtidigt som de är helt och hållet moderna.

Varumärket Puma är känt över hela världen för sina kvalitetsprodukter, och dessa sneakers är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Oavsett om du promenerar på stan eller sportar tar de här skorna dig genom dagen utan att du behöver lida.

Den vita färgen och den snygga designen gör dem till mångsidiga träningsskor som passar till alla outfits. Oavsett om du bär dem med jeans och en t-shirt för en avslappnad look look eller med en klänning för en feminin touch, är dessa sneakers lämpliga för alla tillfällen.

Förutom att vara snygga är Puma Carina Street sneakers också extremt praktiska. Deras gummisula ger perfekt grepp för att förhindra halka och fall, medan deras snörningssystem gör att du kan justera dem efter dina önskemål för optimalt stöd.

Dessa sneakers är speciellt designade för kvinnor, med ett snitt och detaljer som förstärker den feminina silhuetten. Den diskreta logotypen Puma på sidan ger skorna en sofistikerad touch, vilket gör dem till ett perfekt val för alla stilmedvetna kvinnor.

Kort sagt, Puma Carina Street damskor är det perfekta valet för dig som vill kombinera komfort och stil. Med sin retrodesign och oklanderliga kvalitet kommer dessa skor snabbt att bli en självklarhet i garderoben. Vänta inte längre och unna dig dessa sneakers, som kommer att avundas av kvinnor överallt där du går.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 389390-01
Färg vit/puma guld
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Carina