Shorts för kvinnor Helly Hansen Thalia 2.0

Shorts för kvinnor Helly Hansen Thalia 2.0
Börjar på: 612,14 kr
Upptäck den ultimata komforten och prestandan med Helly Hansen Thalia 2.0-shortsen, som är särskilt utformade för vandring för kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 612,14 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för kvinnor Helly Hansen Thalia 2.0

Letar du efter vandringsshorts för kvinnor som är både bekväma och snygga? Då behöver du inte leta längre än till Helly Hansen Thalia 2.0 damshorts! Dessa shorts är designade av det kända märket Helly Hansen och kombinerar teknik, prestanda och elegans till perfektion.

Helly Hansen Thalia 2.0 damshorts är speciellt utformade för vandrare som letar efter ett lätt och ventilerande plagg för sina utomhusäventyr. De är tillverkade av lätt stretchmaterial och ger optimal rörelsefrihet som följer med på alla dina vandringsaktiviteter.

Tack vare det ventilerande tyget håller shortsen dig torr och sval även under de varmaste dagarna. Så du kan njuta av dina vandringar utan att behöva oroa dig för att svettas. Dessutom är tyget behandlat med UPF 30+ solskydd, perfekt för att skydda dig mot skadliga UV-strålar.

Designen på Helly Hansen Thalia 2.0 damshorts är både modern och funktionell. De har praktiska fickor för förvaring av småsaker som nycklar eller telefon. Det elastiska midjebandet med dragsko ger en perfekt och bekväm passform.

Dessa shorts är speciellt designade för kvinnor och deras figur. De framhäver dina former samtidigt som de erbjuder optimal komfort. Logotypen Helly Hansen på vänster ben ger en extra touch av stil till dessa redan trendiga shorts.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller en nybörjare kommer Helly Hansen Thalia 2.0 damshorts att vara din perfekta allierade för alla dina utomhusäventyr. Så lägg vantarna på dessa högkvalitativa vandringsshorts, designade av det välkända märket Helly Hansen.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 34328-284
Färg Peachecho
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen